Dalibor Petko objavio svoju prvu pjesmu kao posvetu roditeljima

Voditelj Dalibor Petko odlučio je okušati se u ulozi u kakvoj ga dosad još nismo vidjeli. Nakon dvadesetak godina praćenja glazbene scene s druge strane mikrofona, Petko je snimio svoju prvu pjesmu - "Kad magle krenu".
"Nisam mislio da ću se ikad okušati u pjevanju, ali kad se dogodio prijedlog ove suradnje, nisam mogao odbiti. I ranije sam dobivao pozive, međutim svi su me nekako vidjeli u veselicama i zabavnim pjesmama. 'Kad magle krenu' je pjesma koja koristi autohtonu tamburu i iziskuje glumačku interpretaciju pa je to bio jedan od razloga da se upustim u ovu avanturu. Kad mi je producentska ekipa ponudila da se predstavim kao drugačiji, ozbiljan Petko, to mi se svidjelo i rekao sam - da", izjavio je popularni voditelj i autor emisije "Dalibor Petko Show" na CMC televiziji.

Autor glazbe i teksta pjesme "Kad magle krenu" je Željko Zovko, Krunoslav Dražić napravio je aranžman, a Tihomir Ivanetić producirao pjesmu. U mjestu Gradište u okolici Županje snimljen je i videospot koji je režirao Marko Zeljković Zelja. Petko u pjesmi pjeva uz pratnju Rockoko orchestra.

"Ozbiljnijih pjevačkih ambicija nemam, pa estrada može nastaviti mirno spavati. Ovu sam pjesmu snimio iz gušta, a posvetio sam je svojim roditeljima, Katici i Stjepanu, povodom 50 godina braka. Oni najviše od svega vole tamburu, pa je ovo bio za njih idealan poklon", rekao je Petko.
 
Iako je izjavio kako nema pjevačkih ambicija, vjerujemo da će se mnogi iznenaditi kad poslušaju kako Petko pjeva.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.