Garavi ispunili „Tri želje“ - u prodaji novi album jednog od najpopularnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj

Garavi ispunili „Tri želje“ - u prodaji novi album jednog od najpopularnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj

Šestorica veselih Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi, javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, sada za to imaju još jedan razlog. Od danas je u prodaji njihov novi studijski album "Tri želje" koji su stvarali punih pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svjetlo dana pojavila se u obliku "Tri želje", albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet. 

Drugi album tamburaškog sastava Garavi broji 11 pjesama među kojima su one poznatog Branislava Bane Krstića iz benda Garavi Sokak, zaslužan za hitove "Četkica" te "Ajde dođi mi". Uz njih, Garavi su publiku osvojili i singlovima "Za ljubav nisam kriv", "Tri želje", "Prva i zadnja ljubavi" te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma i spot "Noćas" (redatelj Mario Šulina) koja će zasigurno njihovu vjernu publiku osvojiti na prvu. 

Album "Tri želje" naslijedio je prvi album Garavih "Sviraj k'o da nema sutra" objavljen u nakladi Croatia Recordsa 2011. godine.
"Ovaj album posvećujemo svima vama koji ste uz nas na bilo koji način. Svima vama kojima smo svirali, koji ste uz nas pjevali i plesali. Svima vama koji nam se nasmijete kada nas vidite. Hvala vam! I jedno veliko i posebno hvala našim obiteljima bez čije podrške i strpljenja ovaj album nikada ne bi bio snimljen. A snimljen je... S puno ljubavi.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.