David Temelkov i „Svijet se promijenio“ zavladao eterom

David Temelkov i „Svijet se promijenio“ zavladao eterom

David Temelkov i Miroslav Rus, ponovno su se pokazali kao dobitna kombinacija, kada je u pitanju glazbeni uspjeh.

Aktualni singl 'Svijet se promijenio', koji nosi Rusov autorski pečat, okrenuo je jednu novu stranicu u Davidovoj karijeri.

Naime, upravo ovom pjesmom, mladi pjevač ušao je na funky scenu i iza sebe odmah ostavio neizbrisivi trag.

Posebna poruka, ispričana kroz zanimljivu priču, zabilježena je kadrovima snimanim na ulicama Skoplja, a sve to publika ima prilike vidjeti u istoimenom video spotu, snimanom u režiji Melem Produkcije iz Makedonije.

Prekrasna pjesma, otpjevana na ulicama lijepog Skoplja, dovoljan je razlog da pogledate o čemu se radi, i o čemu ona zapravo govori. Možda ne možemo promijeniti svijet, ali možemo promijeniti način gledanja prema svijetu, i dovoljno ćemo time napraviti.', istaknuo je ovom prigodom David.

Miroslav Rus, autor je glazbe i teksta, a na aranžmanu su mu se pridružili Zvonimir Domazet i Mihael Blum.

Pjesma 'Svijet se promijenio' kako kaže sam Rus, impresivnim je Davidovim vokalnim mogućnostima dala jednu, sasvim novu dimenziju.

O kojoj snazi govorim, može se vidjeti već na prvom singlu iz te serije, funky uratku pod nazivom "Svijet se promijenio"! David je tu pokazao sav svoj raskošni pjevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pjevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime doista doživljavam kao projekt!', poručio je ovom prigodom Miroslav Rus.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.