Nina Donelli i Tarapana Band na svoj način rješavaju problem Piranskog zaljeva

Nakon velikog hita "Ja sam na te ponosan" s Matom Bulićem, sve popularnija mlada grupa Tarapana Band predstavlja novi duet "Genijalno" s aktualnom slovenskom pop zvijezdom Ninom Donelli. Velika pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će im idealna prilika, kažu, da radoznaloj publici svojim scenskim nastupom otkriju kako su svojom glazbenom i ljubavnom pričom'riješili' politički problem Piranskog zaljeva. 

"Pjesma obiluje motivima poput klape, rive i dobre pisme,  što ćemo vam dočarati i na samoj bini u Vodicama. Na snimanju spota bila je izvrsna energija i dobra zabava, tako da nam nije bilo teško snimati čak ni scene koje su na prvu, u najmanju ruku, bile avanturističke, poput snimanja na vlaku s pogledom na natpis 'na vlastitu odgovornost'",  kaže Frano Pehar, pjevač Tarapane.
Zanimljivo je da je za kadrove koji su snimani na vagonu unajmljeni čitav vlak i pruga. Nina i Tarapana Band vozili su se na otvorenom vagonu, na vijaduktu visine preko 100 metara, vjetar je bio jak i bilo je vrlo rizično, jer na vlaku nije bilo nikakve ograde.
 

Premda su snimanje odradili kao pravi filmski profesionalci, Nina kaže da joj nije bilo svejedno. 
"Iako se u spotu vidi da je vrijeme sunčano, zapravo je bilo jako hladno, pogotovo kad smo snimali scene na otvorenom vagonu, na vlaku u pokretu kroz slovenske planine. Smrznula sam se kao nikad u životu, a priznajem da sam se i smrznula od straha. Znam da u spotu izgleda atraktivno kad netko skače po vlaku dok juri, a mene je totalno uhvatila panika da ne padnem", priznaje Nina koja će ovo snimanje pamtiti cijeli život. 

"Posebnost ovog spota je u činjenici da je najveći dio sniman u Piranskom zaljevu, pa se slobodno može reći i kako su Nina Donelli i Tarapana Band na svoj poseban način riješili goruće pitanje između dviju zemalja te ljubavlju i pjesmom pomirili Sloveniju i Hrvatsku", našalio se autor pjesme Dušan Bačić. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.