Vjekoslava Bach ponovno zapjevala

Vjekoslava Bach ponovno zapjevala

Poznata voditeljica Vjekoslava Bach ove će godine nastupiti po prvi put na CMC festivalu u Vodicama na kojem će otpjevati pjesmu "I da sa mnom ostariš", autora Darija Plevnika, a u suradnji s osebujnim glazbenikom Mariom Rucnerom.
"Oduvijek mi se sviđao Plevnikov stil pa sam ga zamolila da mi napiše pjesmu. To je u biti tamburaška pjesma, ali vrlo modernog ritma zašto je zaslužan Sven Gleđa, kojeg smatram apsolutnim brojem 1 u klupskoj glazbi. Kad samo radili na aranžmanu falio nam je jedan instrument koji bi zaokružio cijelu priču i dao posebnost pjesmi i onda mi je pao napamet moj prijatelj Rucner koji se sa svojom violom savršeno uklopio. Dobili smo pjesmu punu ritma u kojoj se isprepliću tambure, čardaš...ima tu svega", objasnila je Vjekoslava Bach.

Pjesma "I da sa mnom ostariš" Vjekoslavin je ponovni izlet u pjevačke vode, a Mario Rucner glazbenik kojem ovakve suradnje nisu strane. Njegova pjesma"300 km/h" objavljena prije dvije godine broji više od milijun pregleda na YouTube-u.  
Za novu pjesmu snimljen je i video spot u režiji Daria Lepoglavca, a iako smo ga navikli gledati na motoru, Mario Rucner je ovog puta svoju kolegicu smjestio na sigurnije zadnje sjedište auta. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.