Novi humanitarni čin Marka Kutlića i Nele

 

Dvojac, koji je cjelokupnu javnost šarmirao svojom glazbeno ljubavnom pričom i aktualnim duetom 'U zagrljaju spašeni', a koji tjednima ne silazi s vrha najslušanijih pjesama, ponovno je oduševio. Ovoga puta, humanom gestom.

Poznati kao osobe velikog srca, koji iako mladi, izuzetno shvaćaju potrebu pomoći onima, kojima je to najpotrebnije, Marko Kutlić i Nela, nastupili su na koncertu "Njima na dar 2019" za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Koncert je organizirala Udruga Jak kao Jakov, a deveti put zaredom održan je u Domu Oružanih snaga "Zrinski" u Karlovcu. Marko i Nela nastupili su u društvu poznatih glazbenih lica kao što su, Zsa Zsa, Bang Bang, Emanuel, Fortitudo Dei, Black and White, Dječji zbor Osnovne škole Švarča i Zbor Charisma.

Spomenimo kako ovo nije prva Markova humana gesta. Naime, prije nepunih mjesec dana, pjevač je u znak potpore i solidarnosti sa svojom prijateljicom Elmom Tomić, ali i svom djecom oboljelom od malignih bolesti, ošišao svoju kosu, koja je već dugo na neki način, njegov zaštitni znak.

Dodajmo kako je upravo Elma Tomić, bila dio ovog posebnog glazbenog druženja u Karlovcu, koje je prije svega odisao iskrenom ljubavlju i pozitivnom energijom.

Novčana sredstva prikupljena na koncertu biti će iskorištena za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti koja su trenutno na liječenju.

Foto: Branimir Rubido

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.