Gretta i „Superstar“ u Zoološkom vrtu

Zagrebački rock kvartet Gretta nastupiti će na poprilično intrigantnom i neobičnom mjestu - zagrebačkom Zoološkom vrtu. Koncert će se održati u subotu, 8. lipnja u sklopu proslave 94. rođendana ZOO-a, počinje u 12 sati, a uz nastup Grette je pripremljen edukativni program u kombinaciji s kreativnim radionicama i zabavnim sadržajima. 

"Svirali smo u klubovima, kafićima, sportskim dvoranama, parkovima, na velikim i malim festivalima, tavanima, terasama, garažama, u podrumima... Manje-više svugdje gdje se može svirati. Zoološki vrt je nešto potpuno novo i drugačije. Pripremamo veliku feštu za domaćine zoološkog i sve posjetitelje. Životinje će plesati po kavezima, to vam jamčimo."

Nesvakidašnja simbioza Grette i ZOO-a će biti zabilježena i u pomalo ironičnom videospotu "Superstar", u kojem će članovi Grette biti statisti, a glavne uloge su namijenjene stanarima vrta - životinjama.

Aktualan singl "Superstar" se nalazi na nedavno objavljenom albumu "15", "best of" kompilaciji kojom je Gretta obilježila prvih petnaest godina glazbene karijere. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.