Lorenzo, Ivan Dečak i Lara Bang udružili snage

Lorenzo, Ivan Dečak i Lara Bang udružili snage

Lorenzo je sa svoja četiri prethodna singla već izgradio put prvog hrvatskog EDM-a prema radio eteru i opet si osigurao mjesto među svjetskom DJ elitomna Ultra Europe festivalu u Splitu. Lorenzo na ovogodišnje izdanje festivala stiže sa sjajnim novim singlom "S tobom sve je ludo" u kojem gostuju Ivan Dečak iz Vatre i Lara Bang iz grupe Bang Bang i za koji režiju spota potpisuje Ante Gusić. Još jedna odlična suradnja Lorenzovog producentskog tima kao stvorena je za klubove diljem obale, a i šire. "S tobom sve je ludo" nesumnjivo će biti ljetni hit -Lorenzo još jednom podiže letvicu domaće EDM produkcije.

Ivan Dečak, frontmen Vatre, o tome kako se snašao u novoj glazbenoj ulozi kaže:"Na poziv Darka Bakića, mog kolege i prijatelja, pristao sam na suradnju na njegovom side projectu Lorenzo. Vrlo brzo smo se usuglasili oko snimanja mog vokala pa je dio u studiju odrađen ekspresno, kratko i slatko. Pjesma je pravi ljetni hit pa se nadam da će nekome uljepšati nadolazeće vruće dane i noći." 
Osim njega u pjesmi gostuje i Lara Bang, pjevačica grupe Bang Bang.
"Lorenza pratim od samog početka i prvog singla. Jako mi se sviđa ideja kombiniranja electro popa i izvođača kojeg možda na prvu ne bi spojili s tom glazbom. Vrlo rado sam se odazvala Darkovom pozivu jer obožavam glazbene izazove, a kad sam čula pjesmu znala sam točno što ekipa želi i očekuje od mene. Nadam se da sam u tome i uspjela", poručila je. 
 

Osim najavljenog nastupa na Ultra Europe festivalu i nedavnog na prvom danu CMC festivala u Vodicama, Lorenzo će nastupiti i 28. lipnja u Rovinju u klubu Steel. Svakim nastupom osvaja sve više publike, svakim singlom sve više radijskih urednika, a ovaj novi pristup za hrvatske prilike utabat će put i cijeloj domaćoj EDM sceni.
„Lorenzo funkcionira kao producentski tim. Darko je zadužen za autorstvo i suradnje, Dus za radio edit i produkciju, a ja kao DJ za remixeve i javno izvođenje u klubovima i na festivalima”, zaključio je za kraj DJ Marko Kantolić. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.