Ljeto, ljubav, ples i ritam u Frankinom novom ljetnom singlu i video spotu

Ljeto, ljubav, ples i ritam u Frankinom novom ljetnom singlu i video spotu

Pozitivna, moderna i plesna pjesma "Ljubav, ništa više" novi je Frankin ljetni hit singl kojim najavljuje rad na svojem novom, drugom studijskom albumu.
Franka ne krije svoju zaljubljenost u pjesmu:
"Ljeto, ljubav, ples i ritam…moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi! Obožavam onaj trenutak kad čuješ pjesmu i osjetiš sreću! Upravo to mi se dogodilo s pjesmom 'Ljubav, ništa više'. Melodija je to koja me prati od trenutka kad sam ju snimila!"

Glazbu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a aranžman i produkciju po prvi puta zajednički potpisuju Branimir Mihaljević i njegov sinMarko.
"Ljubav, ništa više ima zaista lijepu poruku. Pustite melodiju da vas vodi, neka bude vaša pjesma ljeta uz koju ćete doživjeti nezaboravne trenutke koje ćete veselo nositi u sebi.", poručuje Franka.

Video spot za pjesmu, premijerno objavljenu na Frankinom YouTube kanalu, sniman je na lokacijama njezinog rodnog grada Labina, što je svojevrsna zahvala za dosadašnju potporu koju su joj pružali. 
"Jako sam željela plesati u ovom spotu pa smo osmislili šarenu, zabavnu i veselu priču. Prekrasan sunčani dan u Labinu pretvorio se u pravi filmski set. Turisti su sa zanimanjem pratili dok su scenski radnici postavljali štandove s voćem, prodavaonicu sladoleda i ostale scene. U trenu se cijeli stari grad pretvorio u scenu iz mjuzikla. Bilo je čarobno!", zaključila je Franka.

U spotu osim plesača, njezinih prijatelja, sudjeluje i Frankina sestrična Iskra Ipas Oskar. Režiju potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a koreografijuIgor Barberić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.