Werner - kralj slovenske zabavne glazbe singlom „Lagala“ najavljuje novi album

Werner - kralj slovenske zabavne glazbe singlom „Lagala“ najavljuje novi album

Velika hrvatsko - slovenska glazbena zvijezda Werner punim glazbenim sjajem sjaji već 30 godina. U svojoj karijeri prodao je više od milijun ploča, izdao 9 albuma, a njegova turneja po najvećim sportskim dvoranama Slovenije traje već 20 godina bez prekida, što je svojevrsni fenomen na tom području. Na njegovim koncertima je u protekla dva desetljeća bilo više od pola milijuna ljudi koji se uvijek ponovno vraćaju željni njegove pozitivne energije i vatrenog temperamenta, te je upravo zato od naroda prozvan kraljem slovenske zabavne glazbe,  a novim singlom 'Lagala' najvaljuje nam svoj novi album!

Werner je, naime, iz Selca kraj Crikvenice pa s pjevanjem na hrvatskom nema problema, a svoje prve diskografske korake napravio je u Jugotonu. Možda se sjećate njegovih ranih pjesama koje su prije mnogo godina u trenutku osvojile mnoga srca: 'Čuvajte je anđeli', 'Raspukla se zemlja', 'Dušo moja žalit ću', 'Bilo je to na Valentinovo'. Već je tada, mladi nasmijani dečko otvorenog srca širio svoju pozitivnu energiju i dobru volju gdje god da se pojavio.  Werner se vratio, još uvijek nasmijan i pozitivan, i nakon svih tih godina spreman na tulum!

Glazbu i tekst singla 'Lagala' potpisuje sâm, aranžman izvrsni Bojan Dragojević, dok je producentska palica bila u rukama znanog hit makera, Dušana Bačića. Spot je režirao kreativni režiser Rok Maver, a snimljen je u muzeju Slovenskih željeznica u Ljubljani. Atraktivne djevojke u čijem društvu u spotu uživa Werner, a vjerujemo da ćete uživati i vi, zovu se Exquisites.

Foto: Werner promo

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.