Vidi se iz daleka da su Damir Kedžo i Helena savršen spoj

Damir Kedžo, jedan od najboljih i najperspektivnijih mladih pjevača, ima novi singl i spot "Vidi se izdaleka". Pjesma je brza, vesela, moderna, slavi i pjeva o ljubavi, a opet je interpretacijski prepoznatljivo Damirova. Ovo je prva zajednička pjesma iza koje stoji jak autorski tim Ante Pecotić (glazba i tekst) i Bojan Šalamon Shalla (aranžman, produkcija, mix i mastering) koji su jako smo zadovoljni rezultatom. 
Zadovoljstvo singlom i spotom koji danas predstavlja ne krije ni Damir Kedžo: 
"Čim sam čuo demo znao sam - to je to. Iako je drugačija od svih mojih dosadašnjih pjesama odmah sam bio siguran da je stvorena baš za mene. Uživao sam u stvaranju pjesme, bilo je jako kreativno u studiju i brzo smo dobili final. 'Vidi se izdaleka' pjesma je o ljubavi, radosti i ljepoti i točno opisuje životnu fazu u kojoj sam trenutno. Lijepo mi je u svakom pogledu i to se 'vidi izdaleka'."
 

Snimajući pjesmu u studiju Damir je već imao viziju spota, točno je znao kako, gdje i s kim želi snimiti spot koji će dočarati stihove pjesme. Za partnericu u spotu odabrao je Helenu Janušević, koja je donedavno s njim plesala u showu "Ples sa zvijezdama". 
"Helena je najbolje što mi je taj show donio. Ona je toliko predivna, lijepa i talentirana da je jednostavno i logično bila jedini izbor za ovaj spot. Spot je sniman u Puli, Medulinu, a zahvaljujući nesebičnoj pomoći vlasnika i osoblja Marea restaurant & beach bara, najljepše kadrovi snimili smo na nenaseljenom otoku Levanu. Nisam nikad volio prepričavati spotove i objašnjavati emocije, ljudi uvijek osjete točno ono što trebaju osjetiti i što im želimo poručiti. Ljubav je univerzalni jezik koji svako razumije i zato sam siguran da će voljeti 'Vidi se izdaleka', zaključio je Damir. 
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.