Klapa Fjoret na Večerima dalmatinske pisme, osvojila 3. nagradu žirija sa pjesmom „Nismo se znali razumit“

Klapa Fjoret na Večerima dalmatinske pisme, osvojila 3. nagradu žirija sa pjesmom  „Nismo se znali razumit“

 Šest mladih, prelijepih i prije svega glazbeno talentiranih mladih dama, koje nastupaju pod imenom Klapa Fjoret, ovih dana očarale su publiku u Kaštelima. Upravo tamo, održala se Večer dalmatinske pjesme, gdje su Fjoretice nastupile sa pjesmom 'Nismo se znali razumit'.

Da su se itekako znale razumjeti sa tamošnjom publikom, ali i strukom,potvrdilo se osvojenom 3. nagradom žirija, koju su sa ponosom primile.

Tekst prave ženske životne balade, kako su je same opisale, dolazi iz autorske radionice jedne od članice klape, Ružane Kovač, dok je glazba djelo Mislava Biočine. Glazbeni producent je Tomislav Mrduljaš, dok aranžman potpisuje Hrvoje Domazet.

Spomenuta nagrada nije mogla doći u boljem trenutku, a oduševljenje istom dame nisu skrivale, 'Iza svega stoji veliki trud i velika ljubav. Sretne smo što se naš rad prepoznaje, a na Kaštelima nam je uvijek poseban gušt nastupati, bez obzira ima li nagrada ili ne. Drago nam je da je pjesma pronašla put do publike.’

Da imaju ono nešto, jasno je odavno, a često znaju dobiti komplimente, kako zvuče poput prave muške klape, što je u svijetu klapske glazbe, itekako cijenjeno. Sudeći po svemu, vjerujemo kako nam Fjoretice pripremaju još puno ovakvih trenutaka i iznenađenja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.