[email protected] Medošević & Borgie predstavljaju opaku rock blues stvar „Dan i noć“

Iz@ Medošević & Borgie predstavljaju opaku rock blues stvar „Dan i noć“

'Dan i noć' drugi je singl s novog albuma 'Opera u Sydneyu' kojeg predstavlja riječni rokenrol garage bend [email protected] Medošević & Borgie. S ovom odličnom grunge blues stvari (kako ju je Izet opisao), Izet Medošević i njegova ritam sekcija Borgie (Berisalv Pavišić i Kristijan Debeuc DB), nastavljaju prezentirati svoj garage zvuk. Ideja cijelog albuma pa tako i pjesme 'Dan i noć' je da se prepozna da se radi o glazbenom trojcu, sa svim prednostima i ograničenjima sviranja u takvoj postavi.

Izet Medošević, riječki glazbenik, multiinstrumentalist i pjesnik, autor je moćnih tekstova koji prodiru u srž nas samih, naše okoline i realnosti, a zaokruženi zvukom pravog rokenrola i elementima bluesa, ponekad i psihodeličnih dionica, stvaraju vrlo upečatljive i jedinstvene pjesme. 

„'Dan i noć' je masna-hypno-grunge bluesara koja vrišti o tumarujućoj stranputici, a šapće o nježnoj i posvećenoj ljubavi. Lijepa i tužna, valjajuća i plesna, lagana a teška, niti muška niti ženska, i što je najvažnije, cijepljena je od refrena.“ – Izet.

'Dan i noć' se sluša glasno! Odvojite vrijeme, pojačajte zvuk i otkrijte kako zvuči masna-hypno-grunge bluesara!  

Foto: Marko Gracin

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.