„Brod za nabolje“, nova pjesma Doris Dragović nakon četiri godine

„Brod za nabolje“, nova pjesma Doris Dragović nakon četiri godine

Splitska glazbena diva Doris Dragović uoči velikog koncerta u Areni Zagreb predstavila je potpuno novu pjesmu "Brod za nabolje". Glazbe i tekstaprihvatio se sjajni Ivan Huljić, dok Leo Škaro potpisuje aranžman. Prekrasna balada dobila je i video spot, a kombinaciju crno-bijelih kadrova Doris i senzualnih kadrova u boji balerine Mateje Milas napravio je redatelj Vojan Koceić. Zanimljivo je kako je spot sniman u potpunosti ispred zelene podloge i to u samo jednom danu, tako da je redatelj pokazao i pravo umijeće post produkcije.
 

Spot je u nešto manje od 24 sata već premašio brojku od 30 tisuća pregleda što govori samo jedno - publika je željna Doris Dragović i njezine glazbe, kako onih vječnih hitova s kojima je došla na sami tron hrvatske glazbe, tako i novih uradaka s kojima će osvojiti i neke nove generacije. Prelijepa Doris zavladala je video spotom u blistavom izdanju, baš poput balerine, stoga je redatelj imao lak zadatak tijekom snimanja kadrova.
 

S ovom pjesmom, prvom u četiri godine, Doris Dragović stat će 30. studenog na najveću hrvatsku pozornicu u Areni Zagreb. Time će poput najvećih zvijezda regije nastupiti pred najvećim brojem publike do sada i još jednom potvrditi status glazbene dive. 

 


Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.