Marko Pecotić snimio spot za emotivnu pjesmu „Kruh sa sedam kora“ koja je 10 godina čekala ulazak u etere

Marko Pecotić, poznati dalmatinski  tenor, snimio je na Pelješcu spot za emotivnu pjesmu 'Kruh sa sedam kora' koju će predstaviti publici na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Pjesma je čekala desetak godina da ugleda svjetlo dana.

Marko pojašnjava da je pjesmu čuo prije desetak godina kada kada mu ju je autor Drago Buljević izrecitirao u kasnim večernjim satima, a njega je odmah dirnula u srce i rekao mu je da je ta pjesma samo njegova. Nekoliko godina nakon toga pjesmu je uglazbio Branimir Kopitović i od tada je pjesma čekala svoje vrijeme.

- Osjetio sam da je vrijeme da ugleda svjetlo dana i hvala šibenskoj šansoni što ju je prepoznala. Jako sam emotivno vezan za nju i za sve oko nje. Prvi radni naziv ove pjesme je bio "Za Ivana"  jer tada sam imao samo jednog sina, kasnije smo to prebacili u ime "Kruh sa sedam kora", što je i logično. U svakom slučaju sa ničim nismo htjeli pretjerivati pa tako ni sa aranžmanom kojeg smo povjerili gospodinu Ivanu Popeskiću. 
Sa spotom dobila je potpuno novu dimenziju i zahvalio bih se cijeloj obitelji Gverović što mi je "posudila " njihovog prekrasnog sina Luku koji glumi mog sina, oni kasnije glume moje roditelje dok Antonio Đevoić glumi mene te sam također zahvalan njemu i njegovoj obitelji!
Bez obzira na sve osjećaj kojo sada imam znajući da smo je napokon doveli na svjetlo dana je nezamjenjiv. Bez kalkuliranja, podilaženja i svih trikova modernog doba. Čista emocija - ispričao je u jednom dahu Marko Pecotić.

Spot je snimljen u mjestu Borak - Dingač na južnoj strani Pelješca, mjesto koje je mami svojom jedinstvenom ljepotom. Cijeli tim oko ove pjesme očekuje da ova pjesma bude ono što glazba zapravo i je, odmor za dušu i način da vas odvede na neka druga mjesta i probudi neke nove osjećaje ili probudi one stare. Uživajte u slušanju i gledanju!

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.