Luxury Camp Resort Jadrija kod Vodica priča je svjetskog putnika Vinka Gulina

vinko gulin

Luxury Camp Resort Jadrija kod Vodica priča je svjetskog putnika Vinka Gulina, koji je u njega ugradio svoj izniman smisao za ljepotu i uživanje, ponajprije ljepotu prirode i okoliša. Kamp je uređen u jednom dijelu maslinika od 1000 stabala, a deset kućica, po pet sa svake strane široke avenije koja vodi do prostrane plaže nasadio je mnogobrojnim cvjetnim vrstama. Poseban pristup Vinko ima i svemu ostalome,maslinarstvu, gastronomiji, pa i svojim gostima s kojima je iskreni prijatelj.

Pri uređenju plaže vodio je računa o kvalitetnom pristupu moru, te ugodi gostiju, te je na plažu postavio i priručne stolove od kamena.  U masliniku  ima i svoj mali vrt u kojemu uzgaja rajčice, tikvice, grah, paprike, salate i drugo povrće koje se često nađe na tanjurima gostiju kada ih po završetku odmora počasti ribljom večerom.

U resortu je gostima na raspolaganju i veliki bazen s jacuziem, te salon za masaže, a ugodno je i nenametljivo osoblje koje se skrbi da kamp bude uredan i čist i da gostima za boravka ovdje ništa ne nedostaje. Posebnost ovoga kampa je u sigurnosti i osiguranoj privatnosti svakog gosta jer Vinko upravo o tome vodi najviše računa.

Sljedeće godine gostima će kaže biti na raspolaganju i novi Beach bar koji će se po mnogočemu razlikovati od dosad viđenoga na Jadranu, jer kao i u sve dosad Vinko će ugraditi svoju bujnu imaginaciju i smisao za lijepo, kojega mu uistinu ne nedostaje.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.