Turistička zajednica grada Nina dobitnik je nagrade Croatia Prestige awards "Tourist Board of the Year 2022/2023"

Turistička zajednica grada Nina dobitnik je nagrade Croatia Prestige awards "Tourist Board of the Year 2022/2023"

Turistička zajednica grada Nina dobitnik je nagrade Croatia Prestige awards "Tourist Board of the Year 2022/2023" koju dodjeljuje tvrtka Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu u Velikoj Britaniji.                                                    

Corporate Livewire Prestige Awards dodjeljuje priznanje malim i srednjim tvrtkama koje su se u proteklih 12 mjeseci pokazale najboljima na svom tržištu.

Od nominiranih tvrtki koje su ušle u uži izbor za dodjelu prestižnih nagrada tražilo se da potkrijepe svoju nominaciju dokazima o svom radu od strane svojih poslovnih partnera, pozitivnim povratnim informacijama svojih klijenata, informacijama o prethodnim akreditaciji i priznanjima kao i navođenjem najistaknutijih dijelova svog poslovanja.

Pismo potpore Turističkoj zajednici grada Nina dale su tvrtke:

Zaton Holiday Resort, potpisano od Frane Skoblara marketing managera

Zadarska županija, potpisano od Ante Sjauš pročelnika za gospodarstvo i turizam

European Best Destinations, potpisano od Maximiliena Lejeuna, CEO Natura Jadera, javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode za područje Zadarske županije, potpisano od Damira Perića ravnatelja

Tvrtka Abisal i klub Gastronaut, potpisano od Karin Mimice direktorice

Ocjenjivački sud svoje odluke temelji na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta pružene usluge, inovativne prakse, vrijednost, etičke ili održive metode rada, kao i dosljednost u izvedbi. Odabrani pobjednici su oni koji najbolje mogu pokazati svoje prednosti u područjima svojeg djelovanja.

Destinacija Nin je prepoznata na tržištu Velike Britanije kao poželjna destinacija za Britance, a dobivena nagrada će povećati vidljivost na tom tržištu.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.