Posjetite Nin - najromantičniju destinaciju Europe - Počeo tjedan romantike i romantične zabavne noći

Posjetite Nin - najromantičniju destinaciju Europe - Počeo tjedan romantike i romantične zabavne noći

 Posjetite Nin - najromantičniju destinaciju Europe od 7. do 13. 08. u kojoj se organizira tjedan romantike kroz romantične zabavne noći.Otkrijte romantične scenske punktove pripremljene za vas: mjesta za poljupce ispod romantičnih lukova, klupe ljubilice, kiss pointe i dr. Napravite najljepšu fotografiju ovog ljeta i pošaljite svojim prijateljima te sudjelujte u  romantičnim aktivnostima i osvojite nagrade.

Napravite video u romantičnom tjednu što uključuje i dekorativne elemente po drevnom gradu u trajanju od 0,30 do 1 minute. Svoj video pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Tim načinom možete osvojiti romantičnu večeru za 2 osobe u kraljevskom gradu Ninu kojeg daruju ninskih ugostitelji ili poklon naših suvenirenica i članova zajednice. Uz romantično ukrašene  scenske točke otkrijte tajanstvene ljepote koje starohrvatski grad Nin skriva i sačuvajte u sjećanju nezaboravne trenutke provedene na jedinstvenom kraljevskom tlu.Kraljevski grad Nin od 2015. nosi titulu jedne od najromantičnijih destinacija Europe kako ga je ocijenila internetska platforma EBD. Time je Nin promidžbeno postavljen uz 48 svjetski poznatih romantičnih gradova od Venecije, Rima, Pariza i ostalih dobro poznatih svjetskih romantičnih destinacija.

https://www.europeanbestdestinations.com/top/best-romantic-destinations-in-europe-3/

Budite romantični, igrajte se, zavirite u tajanstvene kutke otočića, sudjelujte u aktivnostima i uživajte u romantičnom tjednu. Slavite ljubav i doživite romantiku u Ninu!

Pogledajte link na video Romantičnih noći u Ninu 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=2eD5hOd6uXk

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.