Kandidirajte zaslužne pojedince za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha u turizmu“ 2023.

Kandidirajte zaslužne pojedince za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha u turizmu“ 2023.

Tradicionalno, 13. godinu zaredom Turistička zajednica Grada Varaždina otvorila je prijave za nagradu „Čovjek-ključ uspjeha u turizmu“. Poziv je upućen strukovnim udrugama, udruženjima i tvrtkama  da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

Konobar koji s osmijehom poslužuje prvu jutarnju kavu, turistički vodič koji će svaku priču učiniti zanimljivom ili pak ljubazan policijski službenik uvijek spreman pomoći, sve su to ljudi koji svojim radom stvaraju sliku o varaždinskom turizmu koji iz dana u dan bilježi sve bolje rezultate. Prema statističkim podacima iz sustava eVisitor do 1. prosinca ove godine u Gradu Varaždinu ostvareno je povećanje od 21,01% u dolascima te 18,73% u noćenjima u odnosu na 2022. godinu.

Prirodna i kulturna bogatstva, raznovrsnost ponude i atraktivni sadržaji nisu garancija uspjeha u turizmu. Ono što čini prevagu je - čovjek, gostoljubiv domaćin koji će svojom srdačnošću i neposrednošću svakom gostu dati na važnosti, učiniti da se osjeća dobrodošao i upotpuniti njegov dojam o destinaciji koju je posjetio. Nagrada „Čovjek - ključ uspjeha u turizmu“ svjetla reflektora stavlja upravo na takve vrijedne pojedince i daje im, barem simbolično, pažnju kakvu zaslužuju.

Stoga Turistička zajednica grada Varaždina poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, u sljedećim kategorijama:  

agencijski djelatnik/ica, djelatnik/ica prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator/ica, turistički vodič, recepcijski djelatnik/ica, konobar/ica, kuhar/ica, djelatnik/ica hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policijski službenik/ica, djelatnik/ica u hortikulturnom uređenju, djelatnik/ica na poslovima čišćenja i održavanja javnih površina te vatrogasac.

Kandidature se zaprimaju do petka, 22. prosinca 2023. godine, a ispunjeni obrazac, koji se može pronaći na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina, www.visitvarazdin.hr treba poslati elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.