Za uspjeh varaždinskog turizma najznačajniji su – ljudi

Za uspjeh varaždinskog turizma najznačajniji su – ljudi

Prigodnom svečanošću i dodjelom priznanja u palači Herzer, završila je ovogodišnja akcija Turističke zajednice grada Varaždina „Čovjek- ključ uspjeha u turizmu“. Nagrađeno je 13 djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, a priznanja im je uručio gradonačelnik Varaždina i predsjednik TZGV-a dr.sc. Neven Bosilj.

Čovjek - ključ uspjeha u turizmu nacionalni je program Hrvatske turističke zajednice kojem je cilj isticanje doprinosa pojedinca koji svojim predanim radom u turističkom sektoru stvaraju dodanu vrijednost destinaciji, a Turistička zajednica grada Varaždina izbor je provela 13. godinu zaredom.

Agencijski i recepcijski djelatnici, konobari, kuhari, turistički vodiči, animatori, ali i policijski službenici i vatrogasci, sve su to ljudi koji svojim predanim radom podižu kvalitetu usluge i stvaraju pozitivnu sliku o varaždinskom turizmu, a Varaždin čine gostoljubivom i privlačnom turističkom destinacijom. U svim područjima pa tako i turizmu ključnu prevagu čine - ljudi. Ova simbolična nagrada u prvi plan stavlja vrijedne pojedince zbog kojih se svaki gost osjeća dobrodošao što upotpunjuje njegov dojam o destinaciji koju je posjetio i pridonosi širenju pozitivnog imidža o varaždinskom i hrvatskom turizmu.

Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima koji su bili vrijedan kotačić u lancu i doprinijeli da varaždinska turistička 2023. bude - rekordna.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.