Turistička zajednica grada Čakovca poziva na razgled grada s turističkim vođenjem

Turistička zajednica grada Čakovca poziva na razgled grada s turističkim vođenjem

 Turistička zajednica grada Čakovca poziva na razgled grada s turističkim vođenjem te poručuje: "Želite li negdje malo otputovati, saznati nešto novo i upoznati neke nove ljude? Odlična vam se prilika za to pruža već ovu nedjelju, 14. 1. 2024.!

Naime, povodom Dana Međunarodnog priznanja RH, Nacionalna Zajednica turističkih vodiča Hrvatske, a čiji je član i Udruga turističkih vodiča “Međimurski vodiči”, poziva vas na besplatno vođenje glavnim gradom Međimurske županije, Čakovcem.  Pogledajte cjelokupan program u nastavku i krenite s planiranjem!  

Program vođenja gradom Čakovcem  

Datum: 14. 1. 2024.

Mjesto i vrijeme okupljanja: Riznica Međimurja Čakovec, 13:00 sati  .Uz stručno vodstvo u 13:00 sati krećemo na jednosatni obilazak grada. Daljnjim koracima krećemo se prema Autobusnom kolodvoru, odakle će nas hop-on, hop-off bus odvesti do “Eko muzeja Međimurje Malo” gdje nas očekuje interpretacija muzeja i upoznavanje s njegovim konceptom. U 16:30 sati predviđa se povratak do Muzejskog trga i Riznice te povratak svojim domovima.  Zvuči baš zanimljivo! Stoga, pripremite sendviče, vodu i toplu odjeću i vidimo se u nedjelju!"

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.