Terme Tuhelj odlično posluju i nagrađuju svoje zaposlenike

Terme Tuhelj odlično posluju i nagrađuju svoje zaposlenike

otvrda da su zadovoljni radnici temelj dobrog poslovanja stiže iz Termi Tuhelj koje redovito nagrađuju svoje zaposlenike, ovaj put s dvije i pol tisuće kuna nakon završetka ljetne sezone te s još tri tisuće na kraju sjajno odrađene godine. Terme Tuhelj prošle su godine ostvarile dobit od gotovo milijun eura, dok je ukupan prihod iznosio 8,7 milijuna eura što je skoro deset posto više nego 2017. godine

"Svi naši zaposlenici mogu besplatno koristiti bazene i fitness te imaju povlaštene cijene za ostale usluge poput wellnessa i smještaja. Također im nudimo mogućnost učenja stranih jezika, a s obiteljima mogu koristiti povoljnije usluge ljetovanja ili zimovanja u hotelima s kojima smo dogovorili partnerske cijene. Osim toga, svakog mjeseca biramo najboljeg radnika, a na kraju godine i najbolje radnike u svim segmentima poslovanja, koje potom nagrađujemo bonusima na mjesečnoj, odnosno godišnjoj razini", kaže Florjan Vasle, direktor Termi Tuhelj.

Podizanjem kvalitete usluga kontinuirano raste broj dolazaka i noćenja, a pametnom politikom cijena povećava se zarada. Porastao je i broj dolazaka gostiju za 8,3 posto te noćenja za 5,4 posto. Za usporedbu prije dvije godine Terme Tuhelj posjetilo je 47.707 gostiju, a prošle ih je godine bilo 51.663, dok je tijekom 2017. ostvareno 122.736 noćenja, a u 2018. ukupno 129.343 noćenja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.