Britanski Independent uvrstio Good Food Festival među najbolje europske gurmanske festivale ove jeseni

Britanski Independent uvrstio Good Food Festival među najbolje europske gurmanske festivale ove jeseni

The Independent, jedan od najčitanijih britanskih online magazina, ove godine nominiran za britansku nagradu Travel Media Awards, uvrstio je dubrovački Good Food Festival u probrano društvo gurmanskih festivala u Europi, među kojima su se našli festivali u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Šesto izdanje Good Food Festivala koji se ove godine održava cijeli tjedan, od 14. do 20. listopada nudi brojne gastronomske poslastice, od tematskih večera, gastro radionica s vrhunskim chefovima, posebnih menua u restoranima, slatkih festivalskih ponuda u slastičarnama, vinokušnje u wine barovima, posebnim programima u Dubrovačkoj pivovari, gastro ture i degustacijski izleti u okolicu Dubrovnika te vrhunac cijelog festivala - 'Dubrovačku trpezu', koja je najveća atrakcija i čiji cijeli prihod ide u humanitarne svrhe. 
 
Turistička zajednica grada Dubrovnika je preko predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu pozvala desetak vrhunskih novinara koji će popratiti program Good Food Festivala. Radi se o medijima The Forbes Travel, USA Today, Vogue Poland, BBC Good Food magazin i web, BBC Radio i talijanski Miss Claire. Nakon ovogodišnjeg Good Food Festivala zasigurno slijede medijske objave i promocija festivala u navedenim poznatim medijima. 
 
Ovo veliko priznanje The Independenta potvrda je da je i kroz Good Food Festival, Dubrovnik postao prepoznat kao poželjna europska gastro destinacija. 
 
Link za članak možete otvoriti ovdje.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.