ŠKMER: Besplatne kuharske radionice za zlatnu dob, te "Kuhanje je đir!" za srednjoškolce

škmer

Šefovi kuhinja mediteranskih zemalja i europskih regija najavili - Na redu su besplatne kuharske radionice za osobe starije životne dobi, a krećemo i s dodatnim ciklusom "Kuhanje je đir!" za srednjoškolce.

Želite li kuhati s profesionalcima, otkriti male tajne velikih kuhara u ŠKMER Akademiji, a pri tome se kreativno zabaviti , pozivamo vas da se prijavite na jednu od dvije besplatne kuharske radionice za starije osobe „Zlatna dob!“ udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. Također, zbog velikog zanimanja u srpnju održat ćemo i četiri dodatne radionice za mlade od 15 do 18 godina Kuhanje je đir!", ovaj put za polaznike koji nisu samo i Splitsko-dalmatinske županije, a detalje o njima možete naći na stranicama udruge www.skmer.hr.

Zlatna dob" radionice su kuhanja za osobe 60+ godina i održat će se 22. i 23.srpnja od 10 do 14 sati uz potporu Splitsko-dalmatinske županije u ŠKMER Akademiji u Jobovoj 2 na splitskom Spinutu. Namijenjene su ljubiteljima kuhanja iz cijele županije koji se mogu prijaviti na jedan od dva zakazana termina, besplatne su, a broj mjesta je ograničen.

"Polaznicima je prilika da uz profesionalne kuhare pripremaju razne delicije i tako usvoje znanja za pravilan odabir i kombinacije namirnica. Naglasak će biti jelima sa zdravim autohtonim namirnicama Dalmacije te kako prilagoditi jelovnike svojim ekonomskim mogućnostima. Na kraju radionice sudionici će degustirati pripremljene obroke te dobiti diplome za sudjelovanje" – istaknula je Alma Harašić Bremec, voditeljica ŠKMER Akademije.

Informacije se mogu dobiti na broju: +385 99 319 89 61, a prijave se zaprimaju na e-mailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ako prijavljena osoba izostane, teretit će se za trošak radionice.

U podacima za prijavu nužno je navesti:

- ime i prezime

- adresu

- e-mail

- kontakt broj

 - OIB

 

foto: Pixabay + Freepik (free photos)

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.