Poziv za osmoškolce: prijavite se na besplatnu radionicu "Želim jesti zdravo!"

Poziv za osmoškolce: prijavite se na besplatnu radionicu "Želim jesti zdravo!"

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija pozivaju učenike splitskih osnovnih škola da prijave se s prijateljima iz razreda ili ekipom s kojom se druže na besplatne kuharske radionice "Želim jesti zdravo!". Grupa može imati do 12 polaznika, a namjera je uvesti djecu i mlade u svijet zdravih namirnica kroz kuhanje cijelog obroka s profesionalnim chefovima u kuharskom kabinetu udruge.

"U suradnji s Gradom Splitom, a u cilju poticanja svakodnevne zastupljenosti zdrave mediteranske prehrane, ŠKMER Kuharska Akademija priprema posebne radionice koja obiluje sezonskim namirnicama koje jačaju imunitet, a jednostavno se mogu spremiti u ukusne i izbalansirane obroke. Na jednu od ovih radionica možete prijaviti sebe i svoje prijatelje te naučiti samostalno pripremiti čitav obrok za sebe i svoje ukućane! Upoznat ćete  posebnosti visokovrijednih tradicionalnih mediteranskih namirnica, steći znanja i vještine pripreme obroka, a na kraju i degustirati sve što se skuhalo" – poručila je Alma Harašić Bremec, voditeljica ŠKMER Kuharske Akademije.

Uz kuhanje, polaznici se uče o vrijednostima namirnica, održavanju higijene pri pripremi jela, kao i samom serviranju obroka. Dodajmo, radionice se izvode, a namirnice biraju na temelju stručnih preporuka o zdravoj ishrani i pravilnom razvoju djece.

Posljednjih mjeseci ŠKMER je kroz projekte promicanja zdrave mediteranske prehrane , održao niz besplatnih radionica Kuhanje je đir! za djecu i mlade, kao i za osobe starije životne dobi. Početkom listopada u Kuharskoj Akademiji održat će se po prvi put i zajednički kuharski master class za djecu i roditelje.

Za besplatne radionice "Želim jesti zdravo!" možete se prijaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a dodatne informacije zatražiti na broju + 385 99 319 89 61.

U prijavi potrebno je navesti ime i prezime, dob, školu i adresu sudionika te kontakt telefon i mail adresu.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.