Niksen Cold Brew kava - topivi ekstrakt kave koji ćete rado ponijeti sa sobom

Niksen Cold Brew kava - topivi ekstrakt kave koji ćete rado ponijeti sa sobom

Nećemo lagati ako kažemo da je kava napitak koji nas povezuje. U početku je to bio napitak dostupan samo imućnom sloju, ali danas je to globalni fenomen -  dostupan svima. Osim što piti kavu znači – buđenje, to često znači i - druženje. Ispijanje kave pravi je ritual, bilo da ju “meditativno” pijuckamo ujutro kako bi se razbudili ili u njoj uživamo s prijateljima. U doba lockdowna možda nam je oduzeto druženje uz kavu u kafićima, ali evo prilike da u toplini svog doma ovaj ritual osvježimo i začinimo. 

Isprobali smo jedan novitet na europskom tržištu kave – cold brew kavu hrvatskog brenda Niksen, koji je od nedavno dostupan u dm prodavaonicama. Niksen podrazumijeva prehranu budućnosti - spoj prirode i visoke tehnologije, a njegovi inovativni proizvodi donose nam rješenja za optimizaciju kognitivnog performansa, rada mozga, održavanje fokusa i mentalne oštrine.  

Niksen Cold Brew je instant kava u prahu koja ima snagu 1,5 espressa. To je prva kava u Europi topiva u hladnoj vodi, što je čini iznimno jednostavnom za upotrebu i prilagođenom današnjem užurbanom, urbanom životnom stilu. Trenutno možda i nismo u užurbanom moodu kao inače, ali s Niksenovom Cold Brew kavom nećete osjetiti da su kafići zatvoreni – svoju Cold Brew kavu možete ponijeti sa sobom u šetnju s prijateljicom ili na planinarenje s obitelji.

Niksen kava se može napraviti bilo gdje i bilo kada. Nije potrebno kuhati vodu ni mljeti kavu. Dovoljno je dodati Niksen Cold Brew prah u 100 ml hladne vode. Ova kava, iako hladna, definitivno će zagrijati sva vaša osjetila jer oduševit će vas svojim okusom i mirisom. Naime, radi o 100% arabica kavi, bez aditiva i šećera i za razliku od regularne instantice ima pravi okus kave. Niksen Cold Brew kava oduševljava karamelastim i čokoladnim notama zbog kojih nije potrebno dodavati šećer. Osim toga, istraživanja pokazuju da je cold brew kava zbog svog hladnog postupka izrade, koji traje i do 16 sati, čak i do 70% manje kisela i zbog toga bolje sjedne na želudac.

 Iz Niksena dolazi još jedan proizvod koji je savršen snack za one koji su stalno u pokretu i u žurbi. Niksen Nut-hazel je organska low-carb slastica od najfinije talijanske paste od lješnjaka, na bazi zdravih masnoća. Idealna je zdrava zamjena za obrok kada ste u žurbi ili kao snack prije treninga, jer sadrži 150 kalorija i manje od 2 grama ugljikohidrata po pakiranju. Nut-Hazel je odlična zamjena i za desert, a svima onima koji žude za slatkim pomoći će u odvikavanju od rafiniranog šećera. Idealan je kao namaz na vaš najdraži zdravi keks ili kao kremasti dodatak vašoj jutarnjoj kavi. Nut-Hazel u praktičnim malim pakiranjima zasladit će i najteži trenutak vašeg dana. Na Nut-Hazel zaista možete računati – stavite ga u torbicu, ruksak ili torbu za trening. Bogata struktura Nut-Hazela obogaćena je djevičanskim kokosovim uljem i pročišćenim maslacem gheejem koji su u ovom snacku savršen izvor energije. 

Niksen proizvode možete pronaći u dm prodavaonicama, webshopu www.cidrani.com te specijaliziranim trgovinama zdrave hrane.

 HIA promo

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.