Čaj dugovječnosti koji možete uvijek imati sa sobom - Cidrani dizajnirao prvu kombuchu “to go”

Čaj dugovječnosti koji možete uvijek imati sa sobom - Cidrani dizajnirao prvu kombuchu “to go”

Hrvatski brend Cidrani koji je svojim visokofunkcionalnim organskim proizvodima već postao sinonim za inovaciju i krenuo u osvajanje europskog tržišta, nastavlja oduševljavati proizvodima koji su spoj najmoćnijeg iz prirode i originalnih receptura nastalim dugotrajnim istraživanjem. Njihovi proizvodi već su izvezeni u 4 europske zemlje, a u Cidrani vjeruju da je to tek početak, jer stigao je novi proizvod koji je već u nekoliko tjedana postao zaštitni znak Cidranija i za koji su zainteresirani i distributeri iz SAD-a.

Cidrani je dizajnirao prvu na svijetu kombuchu “to go” s wild mother kulturom, bez rafiniranog šećera, u jedinstvenom praktičnom pakiranju koje možete imati uz sebe uvijek i svugdje. Ovaj fermentirani napitak na bazi SCOBY-a (“symbiotic culture of bacteria and yeast”) poznat je od davnina po svojem bogatstvu probiotika i dobrih bakterija, a njegovo podrijetlo seže iz drevne Kine gdje su ga tradicionalno stoljećima koristili za zdravlje probave, alkalizaciju i detoks organizma. Cidrani kombucha pravo je multiosjetilno alkemijsko iskustvo - od trenutka kada ju primite, percipirate boju, pripremite svoju najbolju čašu i donesete odluku o temperaturi tekućine koju ćete poput alkemičara pretvoriti u blago za svoju probavu, pa do trenutka kada osjetite njen pun bouqet i ispijete ovaj aromatični herbalni napitak.

Osmišljena je na način da ostavlja minimalan carbon footprint - to je prva kombucha u svijetu koja ne zahtjeva hladnan lanac – transport i čuvanje u frižideru, a rok trajanja joj je čak 24 mjeseca. Idealna je i za prodaju putem HoReCa kanala, a dolazi u 6 okusa (Calm, Timeless, Presence, Microbiome, Hight Spirit i Creativity) obogaćenih kombinacijama visokokvalitetnog funkcionalnog bilja. Svaki okus osvaja svojim mirisnim notama, individualnošću, karakterom, ali ono najvažnije – svojom konkretnom funkcijom.

Legende kažu da kombucha potječe još iz drevnog Kineskog Carstva, iz doba dinastije Qin kada je vladao car Qin Shi Quang. Govori se da su njegovi alkemičari i znanstvenici stvorili “čaj dugovječnosti” u potrazi za eliksirom besmrtnosti. Kroz povijest se kombucha povezuje s kraljevskim obiteljima, elitnim ratnicima i vođama koji su tragali za zdravljem probave, dugim životom i energijom. Kaže se da su i japanski samuraji i Džingis-kanovi vojnici sa sobom uvijek nosili kožne bočice s fermentiranim čajem za elan i izdržljivost.

Dnevna doza Cidrani kombuche bez aditiva i konzervansa, okusom i inovacijama ne podsjeća ni na ijednu drugu kombuchu na tržištu.

Naručite je putem web shopa www.cidrani.com. i sami se uvjerite zašto.

 

 HIA PROMO

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.