Nagrađivani restoran Spinnaker otvara svoja vrata za sezonu i najavljuje novitete u ponudi

Nagrađivani restoran Spinnaker otvara svoja vrata za sezonu i najavljuje novitete u ponudi

Valamarov fine dining restoran, porečki Spinnaker, nakon kratke pauze tijekom zimskih mjeseci, otvara svoja vrata na Dan žena, u petak 8. ožujka. Tom je prilikom vrhunski tim ovog restorana pripremio posebnu ponudu za sve posjetitelje.

Nakon što je prošle godine Spinnaker sezonu dočekao u novom ruhu, s osvježenim interijerom, ove godine Valamar najavljuje nastavak uređenja prekrasne terase restorana smještene na porečkoj rivi.

„Prošla godina bila je ispunjena uzbudljivim događanjima i jedinstvenim kulinarskim doživljajima, uključujući gostovanja renomiranih chefova i brojne pohvale. Sada se nakon kratkog zasluženog odmora vraćamo u restoran spremni za novu sezonu u kojoj nas očekuju mnoga iznenađenja, od prilagodbe degustacijskog jelovnika sezonskim namirnicama do novih gostovanja svjetski poznatih chefova u sklopu Spinnaker Gourmet Stagea”, istaknuo je Zoran Gregorović, voditelj Spinnaker restorana.

Valamar godinama ulaže u hrvatsku gastronomiju, a uz organizaciju i sponzorstvo događanja, kao što su Spinnaker Gourmet Stage i Tunalicious Street Food Festival, kompanija je ostvarila dugoročnu suradnju sa svjetski poznatom talijanskom gastro obitelji Cerea s kojom su otvorili restoran Miramare by Fratelli Cerea u Isabella Valamar Collection Island Resortu na otoku Sveti Nikola kraj Poreča.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.