Bečka kulinarska atrakcija „Dinner in the Sky” u lipnju i rujnu u bečkom Parteru

KILINARSKA ATRAKCIJA

Bečko će ljeto i ove godine obilježiti kulinarska atrakcija „Dinner in the Sky“. Kran na kojem visi specijalni stol s 22 sjedeća mjesta i prostorom za osoblje bit će tijekom lipnja i rujna na nekoliko dana smješten u bečkom zabavnom parku Prater, a brunch, ručak, večera ili kokteli moći će se rezervirati od 7. do 16. lipnja te od 6. do 15. rujna 2019. Ovisno o dobu dana obrok na 50 metara visine s predivnim pogledom na grad trajat će između 30 i 80 minuta.

Zainteresirani posjetitelji koji ne pate od straha od visine za brunch u trajanju od 30 minuta morat će izdvojiti 59 eura. Ručak koji uključuje tri slijeda i 40 minuta boravka u zraku koštat će 79 eura. U poslijepodnevnim satima u ponudi je i degustacija vina po cijeni od 59 eura po osobi, koja najprije započinje u lounge baru na tlu te se potom na 25 minuta seli nebu pod oblake.

Najduži boravak u zraku nudi večera s četiri slijeda u trajanju od 80 minuta za koju će biti potrebno izdvojiti 159 eura. U kasnim večernjim satima moguće je popiti i nekoliko koktela s jedinstvenim pogledom na nekadašnju carsku prijestolnicu. To iskustvo u trajanju od 25 minuta koštat će vas pak 49 eura.

Rezervacije na: www.dinnerinthesky.at

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.