Valamar gradi najveći hotelski event centar u Istri

Valamar gradi najveći hotelski event centar u Istri

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera gradi najveći hotelski event centar u Istri. Pical Convention Center u Poreču moći će primiti i do 1200 ljudi, prilagoditi se svakoj vrsti konferencije, seminara, sastanka, izložbe i eventa te osigurati najvišu razinu podrške organizaciji eventa.

Osim velike kongresne dvorane, gostima će na raspolaganju biti sedam soba za sastanke te vrhunska eventoprema, zvuk i tehnologija. U sklopu Hotela Pineau ponudi će biti 514 smještajnih jedinica, a u blizini ukupno čak 1100 jedinica smještaja za goste. Nekoliko minuta pješice udaljen od stare gradske jezgre Poreča, okružen predivnim krajolikom,Valamarov novi kongresni centar imat će i sjajnu gastronomsku ponudu te će gostima nuditi i zanimljive turističke ture.

„Pical Convention Center gradimo u sklopu najvećeg projekta u hrvatskom turizmu kojim želimo donijeti novu kvalitetu porečkom turizmu i osnažiti njegovo pozicioniranje kao jedne od najprestižnijih destinacija na Jadranu. MICE segment turističkog poslovanja omogućuje produženje turističke sezone, dovodi goste zainteresirane upoznati i doživjeti destinaciju i naša je misija pružiti im najbolju uslugu organizacije događanja i boravka u Poreču“, rekao je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivieri.

Ukupna vrijednost investicije koju će Valamar realizirati u Hotel Pinea, ačiji je dovršetak planiran za sezonu 2021. godine, iznosi 790 milijuna kuna. Uz već realizirana ulaganja u prethodnom razdoblju, Valamar na porečkoj Pical Rivijeri,koja uz Hotel Pinea obuhvaća prošle godine otvoreni Valamar Collection Marea Suites 5*, Valamar Parentino Hotel 4* (ex Zagreb) koji će se proširiti i dodatno obogatiti sadržajima za sezonu 2020. te postojeće smještajne kapacitete Valamar Pinia Hotela, planira ukupno uložiti oko 1,5 milijardi kuna.

Proširit će se i gourmet ponuda s raznovrsnim restoranima i barovima, uredit će se plaže, šetnice, sportski i rekreacijski sadržajiza građane i goste grada Poreča. Posebna briga posvećena je uređenju hortikulture što uključuje i sadnju drveća, raslinja i ukrasnog bilja. Realizacijom ovih investicija područje Pical Rivijere u Poreču postat će jedna od najatraktivnijih turističkih zona u Hrvatskoj.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.