Aminess Cooking with Class by David Skoko – savršena prilika za vikend bijeg u Istru uz vrhunske kulinarske radionice

Aminess Cooking with Class by David Skoko – savršena prilika za vikend bijeg u Istru uz vrhunske kulinarske radionice

Aminess hoteli i kampovi predstavljaju novi projekt Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od renomiranog chefa Davida Skoke. Gosti koji se odluče za dolazak u Novigrad i rezerviraju ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela dobivaju jedinstvenu priliku sudjelovati na stručnoj radionici kuhanja pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova.

Kulinarske radionice započinju 8. svibnja u a' la carte restoranu hotela, dok su ostali datumi održavanja 22. svibnja te 5. i 19. lipnja. Uz navedene datume, projekt će se odvijati i tijekom rujna i listopada. Previđeno trajanje svake radionice je četiri sata tijekom kojih će polaznici imati priliku učiti vrhunske kulinarske vještine od chefa Skoke. Svaki posjetitelj će dobiti opremu i pribor za rad, kao i potrebne namirnice za pripremu vrhunskih specijaliteta. Osim bogatog izbora lokalnih namirnica, koristit će se i višestruko nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal koje daje autentični, istarski potpis svakom jelu. Za svaku radionicu broj polaznika je ograničen, a za svaki datum održavat će se po dvije radionice dnevno, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu.

Aminess Cooking with Class by David Skoko predstavlja novo poglavlje u ponudi Aminess hotela i kampova koje gostima pruža doživljaj učenja vrhunskog kulinarstva u opuštajućem hotelskom ambijentu. Radi se o jedinstvenom projektu u hrvatskom turizmu kojim je Aminess, unatoč pandemiji, pronašao način da gostima omogući jedinstven gourmet doživljaj uz promociju lokalnih namirnica i kulinarsku radionicu pod vodstvom poznatog hrvatskog chefa.

„Ovaj novi projekt me izuzetno raduje te za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov. Aminess Cooking with Class by David Skoko je jedinstvena prilika za sve polaznike koji će se imati prilike upoznati s tajnama moje kuhinje. Korištenjem lokalnih namirnica s naglaskom na sezonalnost, svoje polaznike ću podučiti kako da osvježe svoje kulinarsko umijeće i dodatno oplemene vlastite recepture. Dobrodošli su svi sa željom za učenjem i odličnom zabavom tijekom odmora“, izjavio je chef Skoko.

Osim projektom Aminess Cooking with Class by David Skoko, Aminess svoju gourmet priču nadopunjuje i jedinstvenim paketima smještaja u suradnji s istarskim vinarima i tartufarima. Tako svi posjetitelji Aminessovih objekata u istarskom Novigradu imaju priliku posjetiti i degustirati vrhunska vina istarskih vinarija Matošević i Coronica po promotivnim cijenama, te kušati najpoznatiju istarsku deliciju - tartufe u poznatom OPG-u Karlić. Novim proizvodima Aminess nastavlja razvijati svoju vrhunsku gourmet ponudu koja omogućava nezaboravno iskustvo svim gostima.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.