Aminess kampovi prepoznati u međunarodnoj kamping zajednici

Aminess kampovi prepoznati u međunarodnoj kamping zajednici

Joao Alves Pereira, predsjednik međunarodnog udruženja FICC posjetio je Aminess Maravea Camping Resort u Maredi pored Novigrada. Tijekom razgleda, imao je priliku isprobati gourmet ponudu nagrađivanog restorana Loop, smještenog unutar kampa. Aminess kampovi se već od 2019. godine nalaze na FICC-ovoj listi „100 najboljih europskih kampova“, a restoran Loop je nedavno nagrađen na ACSI Award kao najbolji hrvatski restoran u okviru kampa.

FICC (Fédération Internationale de Camping, Caravanning et de Autocaravaning) je međunarodna organizacija posvećena promociji kampiranja i dijeljenju savjeta za kampiranje svim svojim korisnicima. Danas okuplja 77 federacija i klubova iz 39 država diljem svijeta, koji štite i promoviraju kamping na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Tijekom svoje posjete Aminess Maravea Camping Resortu, gospodin Pereira se iz prve ruke uvjerio u kvalitetu smještaja u ovom novigradskom kampu okruženog prekrasnom prirodom i raznovrsnim sadržajima za cijelu obitelj. Tijekom susreta s predstavnicima Aminessa prezentirana mu je i najveća greenfield investicija kompanije – Aminess Avalona Camping Resort na otoku Pagu.

„FICC je osnovan 1933. kao organizacija koja njeguje i promovira kulturu kampiranja i karavanskog turizma. Od tada nastojimo prepoznati kvalitetan smještaj diljem cijelog svijeta, kako bi svojim članovima mogli ponuditi konkretne savjete tijekom planiranja njihovih putovanja. Aminess je već pet godina dio našeg izbora najboljih kampova na svijetu zbog stalnog ulaganja u smještajne kapacitete i ponudu u svojim kampovima – posebice onu vezanu uz gourmet ponudu. Tijekom ovog posjeta svi su se naši pozitivni dojmovi potvrdili, a neka očekivanja su i nadmašena. Oduševljen sam ponudom novog Avalona Camping Resorta na otoku Pagu i njegovim inovativnim proizvodom - parcela s bazenom, koje nema nijedan drugi kamp u Europi“ – izjavio je Joao Alves Pereira, predsjednik FICC-a.

Uz priznanja FICC-a, Aminess kampovi redovito osvajaju priznanja njemačkog autokluba ADAC. Ove godine dodijeljen je šesti uzastopni ADAC Superplatz za Aminess Maravea Camping Resort te peti uzastopni za kamp Aminess Sirena. Ovo priznanje njemačkog autokluba rezervirano je samo za kampove koji su dobili pet od maksimalnih mogućih pet zvjezdica tijekom ocjenjivanja kvalitete smještaja i usluge te dodatnih sadržaja kampova. U društvu najboljih europskih kampova našao se i Aminess Atea Camping Resort na Krku, koji je ostvario 4 i pol od mogućih pet zvjezdica u ADAC-ovom izboru.

Tvrtka Aminess Hotels & Resorts svjesna je važnosti ulaganja u camping segment po mjerilima globalnih autoriteta poput FICC-a i ADAC-a. Zbog toga je prilikom izgradnje svojeg najnovijeg kampa, Aminess Avalona Camping Resort 5* na Pagu, vodio računa o svim ADAC smjernicama za kampove najviše kategorije. Kamp sadrži 30 glamping vila i 232 mobilnih kućica, a posebna značajka kampa bit će čak 180 bazena, od kojih je 118 smješteno uz mobilne kućice, 30 uz glamping vile i 32 uz luksuzne parcele u prvom redu do mora.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.