Deveti Weekend Bike & Gourmet Tour ponovno spaja biciklizam i istarske delicije

Deveti Weekend Bike & Gourmet Tour ponovno spaja biciklizam i istarske delicije

Svi ljubitelji otvorene prirode i aktivnog života i ove će godine moći uživati na Weekend Bike & Gourmet Touru koji će se po deveti put održati u subotu i nedjelju, 9. i 10. listopada u Rovinju.

Ovaj već dobro poznati biciklistički događaj nastao je u suradnji hotelske kompanije Maistra, turističke zajednice grada Rovinja-Rovigno te udruženja obrtnika Rovinj-Rovigno, a idealan je za sve one koji se rekreativno bave biciklizmom bez obzira na kojim biciklima se voze - MTB, električni ili Trekking.

Kao i prošlih godina, sudionici će moći sudjelovati na dvjema rutama kako bi se osiguralo da svaki posjetitelj nađe nešto po svojoj mjeri i želji. Prvi dan vozi se staza Monti, koja nudi delicije istarskog zaleđa, a drugi dan vozi se staza Mare na kojoj sudionike očekuju morske delicije. Staza Monti ima duljinu od ukupno 53,8 km i 531 m visinske razlike, a staza Mare od ukupno 48,5 km i 330 m visinske razlike. Obje staze uključuju obroke i piće na gourmet odmorištima gdje će svi željni dobre hrane i pića moći uživati u delicijama, uz jedinstveni Istrian Brunch i Istrian Picnic.

Start devetog Weekend Bike & Gourmet Toura za oba dana zakazan je u 10 sati ispred Sportskog centra Hotela Eden, a vožnja će se odvijati u pratnji profesionalnog vodiča te pratećeg vozila po uređenim i označenim biciklističkim stazama, ali i makadamskim putevima u okolici Rovinja. Svi sudionici dobit će i prigodni poklon.

Early booking cijena za osobe koje se prijave do 2. listopada iznosi 230 kuna za jedan dan, dok je ona za paket od dva dana 400 kuna. Nakon tog datuma redovna cijena iznosit će 250 kuna po danu, a za paket od 2 dana 450 kuna. Svi zainteresirani mogu rezervirati i smještaj u hotelima Maistre putem e-mail adrese na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  i na broj telefona 052 800 250.

Prijave su moguće putem turističke agencije Maistra na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na dan događaja na startnoj lokaciji. Više informacija o 9. Weekend Bike & Gourmet Touru moguće je zatražiti kontaktom putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.