"Accredo Centar" - Tvornica dobrih emocija u Međimurju, sjajno mjesto za Team Building ali i sjajnu zabavu za sve uzraste

accredo centar
ACCREDO CENTAR YOUTUBE

Poželjeli smo na trenutak pobjeći od gradske vreve i dobro se zabaviti. Prekrasan rano jesenski dan bio je idealno vrijeme za Accredo centar u Međimurju, (Zasadbreg 243, Lopatinec) gdje su nas srdačno dočekali idejni začetnik i vlasnik centra Vanja Tarandek i njegova ekipa.

 

Zbog atraktivnosti i bajkovitoga okruženja, s restoransko - rekreativnim sadržajima na više razina, kada stupite u krug Accredo centra kao da ulazite u neku novu, drugačiju dimenziju, jer ovdje relaksacija i mir potisnu sve ostale osjećaje. Uistinu u ovom ste prostoru ušli u svijet igre i zabave koja ispunjava sva osjetila i u kojoj je čisti užitak riječ koja zamjenjuje sve ostale izgovorene i ne izgovorene, jer taj se užitak i ne može opisati drugačije.

 

Zato ne čudi da su ljudi, jednostavnim riječima rečeno, poludjeli za ovim centrom sjajne zabave i tvornice dobrih emocija pa gotovo da nema termina tijekom godine kojega netko već nije rezervirao. Zato vam svakako šaljemo pozivnicu. Ne propustite vidjeti i doživjeti ono što nudi Accredo centar jer po povratku više nećete biti isti. Ulazak u svijet igre i zabave kakvu nudi Accredo centar je kao romantičan povratak u bezbrižne dane djetinjstva.

Ali vratimo se činjenicama koje možete pronaći i na webu. Jedinstveni je to centar u ovom dijelu Hrvatske, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shop-a. U sklopu centra na otvorenom i zatvorenom dijelu moguća je organizacija različitih evenata: Team buildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, domjenaka, promocija.... Centar je ograđen i ima vlastiti parking. Zgrada u sklopu centra pruža sve blagodati civilizacije (sanitarni čvor, garderobu, tuševe, kamin, kuhinju, rashladne uređaje, piknik prostor sa roštiljem, 4 terase, WiFi,  MaxTV, Wii Nintendo...).

Prostor je prilagođen za druženje na otvorenom i u zatvorenom. Kapacitet zatvorenog prostora centra je do 50 osoba, dok je kapacitet otvorenog prostora 150 osoba. Accredo centar je mjesto zatvorenog  tipa, tako da radi isključivo uz najavu i unaprijed dogovorenom programu za svaku grupu. Provođenje programa moguće je svakog dana u vremenu od 11 do 20 h.

Rezervacije termina su moguće na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko web stranice ww.accredo.hr

Sportsko / adrenalinske aktivnosti  u sklopu centra: / Paintball / Quad vožnja / Adrenalinski park / Splatmaster paintball / Zip-line / Streličarstvo / Ljudski stolni nogomet / Stijena za penjanje / Airsoft duel / Bacanje sjekira / Odbojka / Battle Archery / Pit stop / Viseća kuglana / Stolni tenis/ Bubble Football/ Pistol duel/ Gađanje snajperskom puškom / Križić/kružić / Grafiti Masterclass / F1 Racing…

Koncept programa

Programi centra organizirani su kao kombinacija druženja i natjecanja te opuštanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo Centra. Svi sudionici, sudjeluju u osmišljenom natjecanju u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje. Team building organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) ali ostavlja mjesto za druženje i relaksaciju. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavaju se svakom uzrastu i strukturi grupe.

 kontakt:  ww.accredo.hr

Vanja Tarandek

Accredo d.o.o.
Paintball-shop,Teambuilding, Adrenalin centar,
Gsm  00385 98 426 380
Tel/fax 00385 40 364 720

e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zasadbreg 243, 40311 Lopatinec
HR5024020061100092424(HRK) ERSTE BANK
SWIFT: ESBCHR22
OIB:23377137880

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.