Jubilarna trideseta Vinistra u Poreču

Jubilarna trideseta Vinistra u Poreču
  1. Vinistru u Poreču posjetilo je 10 tisuća ljubitelja vina i vinskih profesionalaca. Rođendansku obljetnicu nije propustio ni premijer Plenković koji je drugog dana manifestacije posjetio istarske vinare i izlagače.

Brojni turisti koji borave u Istri nisu propustili Vinistru uživajući u vrhunskim malvazijama i teranima na kojima se temelji istarska vinska priča.

Novim konceptom Vinistre još se jednom potvrdilo kako istarski vinari okupljeni u visoko profesionalnoj udruzi pokreću nove trendove na hrvatskoj vinskoj sceni i šalju poruku zajedništva.

„U proteklih 30 godina naša udruga u suradnji s partnerima napravila je mnogo za istarsko vinogradarstvo i vinarstvo, na brojne izazove s kojima se suočavamo uspješno odgovaramo upravo zahvaljujući zajedništvu svih naših vinara. To potvrđuje i naša manifestacija koja je ove godine proslavila veliki 30. rođendan. Osjetila se slavljenička atmosfera, vinari i posjetitelji zadovoljni su novim modernijim konceptom. “, istaknuo je Luka Rossi, predsjednik Vinistre.

Foto: Merlo de Graia

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.