Iskustvo korisnika - S PlatiMe smo ojačali likvidnost, koristimo ga svakodnevno

Iskustvo korisnika - S PlatiMe smo ojačali likvidnost, koristimo ga svakodnevno

U gotovo 30 godina rada u građevinskom sektoru, tvrtka Jedvaj-Rajič prošla je brojne izazove. U ovom sektoru, čak i više nego u drugim gospodarskim granama, pojavljuje se problem duge valute plaćanja pa opstaju samo kompanije koje su spremne stalno se prilagođavati dinamici i potrebama građevinskog tržišta.„U protekla tri desetljeća kontinuirano se trudimo stvoriti efikasnu organizacijsku strukturu tvrtke koja je sposobna realizirati sve ugovorene poslove jer smatramo da je ključ uspjeha isključivo zadovoljstvo klijenata“, istaknuo je Ante Rajić, direktor tvrtke Jedvaj-Rajić.Kako bi ostvarili navedeno, kompanija stalno ulaže u strojeve i opremu kako bi pratila najnovije trendove u građevini te kako bi njihove usluge bile na najvišoj razini.

Stabilan izvor likvidnosti uz PlatiMe

Za to je potreban stabilan izvor likvidnosti, odnosno kako bi se kolokvijalno reklo „prostor za ulaganje“. I u tom segmentu poslovanja, u tvrtki Jedvaj-Rajič biraju digitalna rješenja koja jamče vrhunske rezultate.„Digitalizacija nam je uvelike olakšala rad, odnosno naplatu potraživanja jer smo pretraživanjem interneta pronašli PlatiMe, prvu platformu za otkup nedospjelih računa. U građevini se valuta plaćanja često ne poštuje, zato nam je PlatiMe od krucijalne važnosti u poslovanju“, pojasnio je Rajić.

Na platformi, kako kaže, izlažu svakodnevno i to od prvog dana registracije koja je prošla brzo, jednostavno i uz potporu PlatiMe korisničke službe.„Na platformi je sve transparentno i brzo, a u slučaju nejasnoća, dobivamo odgovor u najkraćem mogućem roku. Izlaganje nedospjelih računa na PlatiMe je jednostavno, bez suvišnog kompliciranja i mukotrpne administracije“, naglašava direktor tvrtke Jedvaj-Rajič.

Kupoprodaja eRačuna u 24 sata

Podsjetimo, eRačun se može izložiti na platformi u samo tri klika, nakon čega se potpisuje eUgovor, što otvara mogućnost da se cijeli proces kupoprodaje odradi u samo 24 sata.

Plaćanje samog računa se odvija izvan platforme koja je u procesu otkupa nedospjelih računa pružatelj infrastrukture, pravne sigurnosti i identifikacije dionika.Dionici su u ovom slučaju pošiljatelji i primatelji eRačuna te otkupitelji koji nedospjele eRačune mogu otkupiti u samo nekoliko klikova, a jedan poslovni subjekt na platformi može sudjelovati u sve tri uloge. Aktivnim korištenjem platforme, sudionici ne samo da bolje upravljaju vlastitom likvidnošću, nego postaju stvarni pokretači gospodarske aktivnosti i rasta, što su prepoznali i u tvrtki Jedvaj-Rajič - „PlatiMe je rješenje na dohvat ruke koje umanjuje rizik u poslovanju jer nam omogućuje da brže dođemo do friškog kapitala kojim jačamo likvidnost i koji možemo uložiti u daljnji razvoj“, pojašnjava Rajič.

Potpis eUgovora na PlatiMe

Misija tvrtke Jedvaj-Rajič, ističe njen direktor, je poslovati, razvijati se i rasti zajedno s klijentima. U ostvarenju strateških i operativnih ciljeva temeljeno je na poštivanju poslovne etike, kako u odnosu prema našim kupcima i poslovnim partnerima, tako i prema zaposlenicima tvrtke. Isto traže i od svojih dobavljača, a to su u PlatiMe, dodaje, i pronašli. „Kada imate uslugu za koju se ugovor potpisuje na najsigurniji mogući način – elektroničkim potpisom te potporu korisničke službe kad god vam je potrebna, onda je jasno da postoji visoka razina odgovornosti prema poslu“, ističe Ante Rajič prednosti PlatiMe.

Sudjelovanje na platformi iz tvrtke Jedvaj-Rajič preporučuju i ostalim poduzetnicima, bilo da je riječ o onima koji imaju potrebu za brzim pronalaskom likvidnosti ili je s druge strane imaju višak pa je žele, kroz ovakav vid investicije, plasirati u gospodarstvo. „Danas si više nijedan poduzetnik ne može priuštiti gubiti vrijeme i čekati naplatu. Ako nešto trebate riješiti brzo, onda je PlatiMe najbolja opcija da to ostvarite“, poručio je Ante Rajič, direktor tvrtke Jedvaj-Rajič.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.