Uživajte i dalje u šalici omiljene Franck kave za van

Uživajte i dalje u šalici omiljene Franck kave za van

Iako restorani i ugostiteljski objekti ne rade, Franck se pobrinuo dasvi ljubitelji najpopularnijeg toplog napitka na svijetu i dalje mogu uživati u šalici svoje omiljene kave. Kako bi kava iz najdražeg kvartovskog kafića što manje nedostajala, a vrijeme čekanja nekih boljih vremena prošlo što brže, Franck omogućuje alternativu izbora kave za van.

Zahvaljujući kvalitetnim aparatima dva najbolja europska proizvođača Necta i Rheavendors, kratka ili duga Franck kava, cappuccinotemacchiato lako su dostupni za sve koji ne mogu zamisliti dan bez crnog napitka.

Uz originalne okuse raznih kava, na samoposlužnim aparatimamogu se naručiti i topla čokolada te Franck čajevi. Kako bi napitci uvijek bili najboljeg okusa, sve samoposlužne aparate redovito održavaju profesionalni serviseri Franck Centralnih servisa uz visoku razinu usluge u cijeloj svojoj partnerskoj mreži. Ponuda uključuje i Franck Snogoo samoposlužne aparate opremljene digitalnom tehnologijom – bluetoothom i telemetrijom koja omogućava i bezgotovinski način plaćanja uz Snogoo aplikaciju, a koji su dostupni na vanjskim lokacijama uz neovisne shopove i pekarne. 

Franck kava za van i Franck Snogoo ponudadostupna je na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske, među kojima su sva prodajna mjesta iNovina, Tiska, pekaraDubravica, Mlinar, Klara,Bobisi drugih neovisnih pekara i kioskate Crodux benzinskih postajadiljem Hrvatske.

U Franck kavi može se tako uživati i dalje, a što je najvažnije, na svim navedenim lokacijama osigurane su i sve mjere opreza. Priprema napitaka odvija se brzo, na kioscima se kupovina odvija na otvorenom, a uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, sigurna kupovina kave moguća je i u zatvorenom prostoru.

Franck napitci iz aparata idealna su alternativa za sve koji žive ubrzanim tempom života, a ipak su im neprocjenjivi trenuci uživanja u omiljenom napitku, gdje god se nalazili.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.