Aminess otvorio „NEW TOWN“ - hotel za zaposlenike u centru Novigrada

Aminess otvorio „NEW TOWN“ - hotel za zaposlenike u centru Novigrada

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svojeg prvog hotela za zaposlenike. Značajnog imena „New Town“, što potječe iz imena Novigrad, ali također naglašava i označava novi suvremeni smještaj i nove razloge dolaska za stotinjak sezonskih radnika koji će svoj sezonski poslovni put potražiti ili pak nastaviti u istarskom Novigradu.

„Sretni smo i zadovoljni otvaranjem našeg prvog hotela za zaposlenike u samom centru Novigrada. Uz brojne benefite i pogodnosti koje nudimo, pružanje vrhunske kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone. Kao dugogodišnji nositelji certifikata Poslodavac Partner, nastojimo pružati najbolje uvjete našim zaposlenicima, koji nam se svake godine u velikom broju vraćaju, a sad imaju i dodatni razlog za povratak u Istru“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u Aminessu.

Lokacija novog hotela koji se proteže na 2.500 četvornih metara nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

 Siguran boravak za sve zaposlenike

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere. Svi su zaposlenici educirani za održavanje čistoće i higijene u skladu sa standardima programa te se svakodnevno provjerava zdravstveno stanje svih zaposlenika (mjerenjem tjelesne temperature i provjerom mogućih simptoma bolesti). New Town hotel za zaposlenike će dakle pratiti sve standarde Aminess Clean&Safe Stay programa, kako bi se svi zaposlenici bolje osjećali u svakodnevnim radnim pobjedama ali i u pauzama od istih.

Podsjećamo da je Aminess već krajem svibnja, uz sve sigurnosne mjere, otvorio novigradske kampove Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirenu, nakon kojih su svoja vrata otvorili i hoteli Aminess Maestral u Novigradu i Aminess Grand Azur na poluotoku Pelješcu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.