Šešelj : Tu zastavu ćemo i dalje paliti i gaziti

Šešelj : Tu zastavu ćemo i dalje paliti i gaziti

Samo dan poslije ispada s hrvatskom zastavom u Skupštini Srbije, Vojislav Šešelj obratio se novinarima i rekao da će i dalje "pljuvati, gaziti i paliti zastavu hrvatske države". No glavna tema konferencije za novinare bila je je li se incident zaista i dogodio, jer nitko od novinara to nije vidio.

Na pitanje je li se incident uopće dogodio, Šešelj je odgovorio potvrdno i dodao da je "pet ili šest stražara reagiralo". "Vidjelo je osiguranje, hrvali su se s nama i otimali zastavu iz naših ruku", kazao je Šešelj.

Tu zastavu ćemo i dalje paliti i gaziti

"Svi srpski patrioti i časni Srbi podupiru ono što smo moj suborac Filip Stojanović i ja uradili pred Narodnom skupštinom, što smo izgazili hrvatsku ustašku zastavu i što sam ja onda opsovao majku članovima saborske delegacije. Tu zastavu ćemo i dalje paliti, gaziti i pljuvati jer je to zastava ustaške države", rekao je i dodao kako su se zbog njegova ispada u Srbiji dignule "kuka i motika". Dodao je i kako ne zna hoće li se protiv njega pokrenuti kakav postupak.

Šešelj smatra i da policija nema osnova zabraniti najavljeni miting radikala 6. svibnja u Hrtkovcima. "Skup je uredno prijavljen, imat ćemo redarsku službu i to će biti miran politički skup. Đurđevdanski radikalski uranak. Kao što je miran skup bio i 1992. Ni tada nije bilo incidenata. Nema razloga za zabranu", rekao je Šešelj.

hrt/HIA.com.hr
foto:

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.