Upišite Prvu privatnu gimnaziju s pravom javnosti u Varaždinu i usput naučite svirati gitaru

artmedia

Gitarist ste s dugogodišnjim iskustvom ili pak želite naučiti osnove sviranja gitare?
- ArtMedia Vam nudi privatne sate gitare uživo ili putem Skype-a! Također, od jeseni za učenike početnih razreda srednjih škola i gimnazija moguće je upisati grupnu poduku na Prvoj privatnoj gimnaziji s pravom javnosti u Varaždinu u Supilovoj ulici 22.
Tko je instruktor?
Prof. art. Ivor Barić diplomirani je Jazz gitarist iz Varaždina s dugogodišnjim iskustvom držanja poduka iz gitare na međunarodnoj razini. Počevši svoje glazbeno školovanje u Glazbenoj školi u Varaždinu, sudjeluje u raznim lokalnim i regionalnim glazbenim projektima. Studij u Beču provodi s gitaristima mentorima kao što su Harri Stojka, Lukas Krenn, Andy Mandorff, Fred Eisler te nakon dvadeset godina glazbene edukacije, svoje obrazovanje završava na bečkom Prayner konzervatoriju u klasi profesora Christiana Havela.    
Što uključuju ArtMedia poduke?
- Individualni pristup 
- Originalni i personalizirani video materijali
- Izbor usavršavanja raznih stilova glazbe (Rock, Pop, Blues, Metal..)
- Usavršavanje gitarskih tehnika 
- Program namijenjen za početnički ili napredni stupanj
- Glazbenu teoriju
- Ritmiku i fraziranje
- Pripreme za upis na glazbene fakultete
- Razni gitaristički aranžmani
Dugoročni cilj nastave je pružiti Vam kvalitetnu teorijsku i ritmičku podlogu kao što su osnova modalne glazbe i phrasing, kako biste s vremenom stekli sposobnosti razlučivanja onoga što čujete u vama omiljenoj glazbi, a time zakoračili u jednu opširniju dimenziju razumijevanja glazbe i
muziciranja.
Mjesto održavanja poduka?  Prva privatna gimnazija s pravom javnosti u Varaždinu u Supilovoj ulici 22, u Varaždinu, za grupnu poduku, početni ili napredni stupanj, individualna poduka na adresi Vilka Novaka 9,  Varaždin ili putem Skype-a iz vašeg doma! 
Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 099 645 0873

 https://www.hia.com.hr/hrvatska/obrazovanje/item/15047-skola-bez-stresa-prva-privatna-gimnazija-s-pravom-javnosti-varazdin-sve-vecem-je-broju-ucenika-prvi-izbo 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.