Luka Antončić iz Prve gimnazije Varaždin izabran za predsjednika Vijeća učenika Varaždinske županije

Luka Antončić iz Prve gimnazije Varaždin izabran za predsjednika Vijeća učenika Varaždinske županije

Učenici osnovnih i srednjih škola dobili su novo vodstvo. U Skupštinskoj dvorani Županije palače održana je izborna skupština Vijeća učenika Varaždinske županije na kojoj su sudjelovali predstavnici osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije.

Kandidaturu za predsjednika istaknulo je 14 kandidata – 5 učenica osnovnih te 9 učenica i učenika srednjih škola Varaždinske županije. Tajnim glasovanjem članovi skupštine za predsjednika su izabrali Luku Antončića, učenika 3. razreda Prve gimnazije Varaždin, za dopredsjednicu i zapisničarku Lili-Beth Tomašević Sirovec iz Srednje Strukovne škole Varaždin i Margaretu Bencek iz Srednje škole Novi Marof (obje su učenice 3. razreda), a u glavni odbor Vijeća učenika ušle su i Lorena Dobranić iz Medicinske škole Varaždin (učenica 3. razreda) i Lucija Vidranski, učenica 2. razreda Druge gimnazije Varaždin.

Članove skupštine u ime Varaždinske županije je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek, a kako radi i što se sve može napraviti članovim skupštine ispričao je Rok Čepin, predsjednik Vijeća učenika Varaždinske županije u predpandemijskom mandatu od 2017. do 2019. godine.

...

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.