U varaždinskoj Areni počeo dvodnevni rukometni turnir

turnir

U varaždinskoj Areni počeo u petak je počeo 9. Međunarodni rukometni turnir „Krešimir Petanjek“. Na otvorenju, uz predsjednika Organizacijskog odbora Borisa Santa, sudionike turnira u ime pokrovitelja Grada Varaždina i gradonačelnika dr.sc. Ivana Čehoka pozdravio je i izrazio dobrodošlicu Marinko Šipoš. Na turniru će u dva dana nastupiti čak 32 ekipe rukometaša, dječaka mlađih uzrasnih kategorija rođenih 2006. te 2008. godine i mlađih.

Uz ekipe iz cijele Hrvatske, nastupit će ekipe iz Slovenije te Bosne i Hercegovine. Organizatori, Udruga rukometnih veterana iz Varaždina, zadovoljni su odazivom i kvalitetom ekipa koje dolaze na ovaj sve značajniji rukometni turnir kojem je cilj odgajanje novih naraštaja rukometaša.

Turnir je posvećen Krešimiru Petanjeku, jednom od najzaslužnijih i najvećih rukometnih entuzijasta zaslužnih za razvoj rukometa i općenito sporta u Varaždinu i široj regiji koji je preminuo 2010. godine. Finalne utakmice igraju se u petak i u subotu u 18 sati, nakon čega slijedi proglašenje najboljih pojedinaca i ekipa.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.