Proglašeni pobjednici golf turnira Golf Travelers Cupa na Brijunima

Proglašeni pobjednici golf turnira Golf Travelers Cupa na Brijunima

U organizaciji Agencije Lily Tours i Golf kluba Albatros na Brijunima je u subotu održan golf turnir, još jedan golf turnir koji se održava u okviru Golf Travelers Cupa. 

- Prije tjedan dan igrali smo jedan turnir u Zagrebu na terenima GK Riverside, a sada smo tu na Brijunima. Sljedeći turnir je 3. listopada u Zagrebu, a iza toga slijedi nam 10. listopada u Savudriji u Istri. Polako pokušavamo doći u ritam. Planirali smo osam turnira ove godine, ali zbog pandemije COVID-19, bit će ih možda pet-šest.

Na ovom turniru očekivali smo dvadesetak ljudi no, evo 46 golfera je danas igralo ovdje iako teren i nije najlakši. Bili su to golferi iz Zagreba, Pule, Varaždina i Međimurja, Istre, Slovenije. Od klubova zastupljeni su Golf klub Zagreb,  Riverside, Međimurje, Pula iz Slovenije Arboretum i rezultati su više nego dobri, rekao nam je predsjednik GK Albatros, Dalibor Ljubić.

- Bilo je to još jedno sjajno natjecanje i druženje koje smo organizirali umjesto u inozemstvu  eto ovdje na Brijunima, ali vidjeli smo da nam je zbog izolacije zbog koronavirusa takav golferski susret jako nedostajao jer odaziv je bio izvan očekivanja - rekla nam je Ljiljana Čulek, direktorica Agencje Lily Tours, specijalizirane za golferska putovanja.

Pobjednici turnira su Dean i Ester Vučinić, a pehare po kategorijama i ostale nagrade osvojili su Dubravko Horvat, Damir Šafarić, Mladen Zorić te Laszlo Mornar, Mirjana Tkalčec, Merima Ibrahimović i Stipe Baljkas. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.