Modrić osvojio nagradu Marca Leyenda kao priznanje za svoju izvrsnu karijeru

Luka Modric - Marca Leyenda Award

Luka Modrić dobio je nagradu Marca Leyenda (Marca Legend) kao priznanje za svoju izvrsnu karijeru, zbog koje je postao ključna osoba Real Madrida tijekom najuspješnijih razdoblja kluba. Ovu prestižnu nagradu ugledni španjolski list dodjeljuje najboljim športskim profesionalcima u Španjolskoj.

Modriću je nagrada uručena na svečanosti koja je održana u Casino de Madrid. Luka je stigao u društvu supruge Vanje Modrić, a u društvu je bio i direktor Marce. Bračni par Modrić zablistao je na crvenom tepihu, fotografirao se, te se zaputio prema svojim sjedalima. Luka je u dvoranu madridskog kasina ušetao kroz kolonu klinaca u dresovima Real Madrida s jedne i dresovima Hrvatske s druge strane. U uvodnim riječima rekao je da je bio vrlo emotivan što je primio ovu nagradu, dodijeljenu legendama poput Messija i Ronalda.

Modrić je osvojio 19 trofeja otkada se pridružio klubu 2012. Kao madridista osvojio je četiri Lige prvaka, četiri Svjetska klupska prvenstva, tri UEFA Superkupa, tri naslova LaLige, jedan Copa del Rey i četiri španjolska Superkupa. 2018. godine dobio je i Zlatnu loptu.

Modrić je tijekom dodjele ponosno govorio o vremenu koje je proveo kao igrač Real Madrida: “Zahvalan sam na naklonosti koju mi ​​navijači pružaju i pokazuju je svaki dan. Trudim se dati sve svaki put kad obučem majicu da uzvratim tu ljubav. Real Madrid je moj dom i osjećam se nevjerojatno sretan. Ja sam samo još jedan madridista i ovo će trajati do kraja mog života. Hvala vam puno na ovoj nagradi; kada se uzmu u obzir svi pobjednici, čast mi je biti među ovim športašima i športašicama”.

Video link: https://youtu.be/cGoPsBzdiCk

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.