STK Starr bez poraza u polufinalu Europske Superlige

STK Starr bez poraza u polufinalu Europske Superlige

Hrvatski predstavnici grupne faze stolnoteniske srednjoeuropske Superlige STK Starr danas su odigrali svoj drugi susret protiv U-23 reprezentacije Slovačke i upisavši novu pobjedu rezultatom 6:3, te su kao prvoplasirana ekipa bez poraza prošli izravno u polufinale ovoga europskog natjecanja. 
- Na tragu velikog uspjeha hrvatskog stolnog tenisa i varaždinskog sporta želim zahvaliti svojoj ekipi koja je napravila sportski podvig te ušla izravno u polufinale srednjoeuropske Superlige. Tamo nas očekuje predstavnik Austrije ili Mađarske, ovisno o njihovim rezultatima koji će se znati krajem listopada. Nastavak natjecanja uslijedit će na proljeće iduće godine, a mi ćemo se potruditi opravdati povjerenje ljubitelja stolnog tenisa i naših navijača te u polufinalu na pozornicu uz ostale igrače dovesti i našeg najboljeg igrača, peterostrukog osvajača europskih medalja i europskog prvaka u stolnom tenisu Tana Ruiwua. te pokušati osvojiti ovaj naslov koji nam još jedini nedostaje u vitrini – kaže predsjednik i trener STK Starr Ronald Redjep. 
- Naš Nikola Horvat odigrao je fantastičan turnir i upisao 5 pojedinačnih pobjeda, a uvelike su uspjehu Starra doprinijeli indijski igrači Jeho i Shubh sa ukupno šest pobjeda, potom Petar Znika, te par Shubh i Redjep upisavši dvije pobjede protiv Linza jučer te slovačke U-23 reprezaentacije danas.
Ujedno je zahvalio veleposlaniku Indije Nj.E. Raju Kumaru Srivastavu na dolsaku i potpori klubu u kojem igraju dvojica vrhunskih mladih indijskih stolnotenisača u sklopu pripreme projekta Exchange programme - High Performace Center.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.