Svečanim domjenkom jedriličarskog kluba Orsan proslavljena 90-ta godišnjica postojanja kluba

Svečanim domjenkom jedriličarskog kluba Orsan proslavljena 90-ta godišnjica postojanja kluba

Dubrovnik: Nakon dvije godine bez domjenka zbog pandemije Covid 19, tradicionalan Božićni domjenak jedriličarskog kluba Orsan na kojem je proslavljena 90-ta godišnjica postojanja Kluba održana je 21. prosinca.

Tom prigodom predsjednik društva Marinko Mikulandra održao je prigodan govor, kojim se osvrnuo na sportske i društvene aktivnosti Orsana, koji je i u ovo pandemijsko vrijeme polučio značajne športske i odgojne rezultate u radu sa mladima. Isto tako osvrnuo se i na izazove koji društvu slijede, posebno u procesu obnove odnosno produženja koncesije na pomorskom dobru, a u svjetlu različitih razmišljanja o uvjetima koncesije između davatelja koncesije i predstavnika Orsana.

Predsjednik je najavio i svoje povlačenje sa mjesta predsjednika očekujući da će mlađe generacije na skoroj skupštini društva pronaći nove predstavnike u Izvršnom odboru ali i novog predsjednika društva. Zaslužnim pojedincima dodijeljena su klupska priznanja i to Ivi Kličanu prigodom odlaska u mirovinu, Marku Prosenici za dugogodišnji profesionalni doprinos klubu te Jadranu Gamulinu na zaslugama za promociju jedriličarskog športa.
Predsjednik Mikulandra zaželio je svim članovima, prijateljima kluba i sponzorima sretan Božić i Novu 2023. godinu te pozvao prisutne na domjenak . U nastavku domjenka, uz tradicionalnu trpezu dubrovačkog puka koju je pripremio Restoran Orsan primjerenu božićnom vremenu, članovi kluba Orsan nastavili su druženje.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.