Dalić: 'Ubio' nas je kontranapad i to moramo riješiti

Dalić

U prijateljskoj utakmici igranoj u Varaždinu, hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Tunisa sa 1:2.

- Nikad nije lijepo izgubiti, tako je i meni žao što smo izgubili zadnju utakmicu ove sezone. Danas nas je 'ubio' kontranapad i to moramo riješiti puno kvalitetnije. 'Curilo je' sa svih strana, ali dečkima nemam što zamjeriti. Dali su sve od sebe deset dana, jedva čekaju odmor. Kažem opet, nije lijepo završiti porazom i žao mi je ove publike, da smo se od njih oprostili porazom. Znam da nakon poraza slijede kritike, ali idemo dalje, spremamo se za deveti mjesec, izjavio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Osvrnuo se i na igru mlađih igrača.

- Mladi igrači su tu, dolaze, ali treba im još utakmica. Osjećaju se grč, strah i nervoza, no ovakve utakmice upravo tome i služe. Treba strpljenja.

- Nismo najbolje završili, ali to je život. Možda i bolje da se ovako nešto dogodilo da dođemo spremni i da se vratimo na zemlju. Ovo je fina opomena i još bolja motivacija i fokus za kvalifikacije, rekao je Andrej Kramarić.

- Sretan sam što sam zabio taj prvi gol. Vjerujem da smo i ja i ostatak ekipe razočarani što nismo pozitivnim rezultatom zatvorili ovu odličnu sezonu. Sigurno da nema toliki utjecaj ni na moral i motivaciju za dalje, jer je bila prijateljska utakmica, iako smo trebali imati bolji pristup i ostvariti bolji rezultat. Idemo se odmoriti i sigurno da ćemo doći i uigraniji i motiviraniji na kvalifikacije u rujnu, rekao je Bruno Petković.

Izvor: HRT

Poveznica: https://sport.hrt.hr/520511/izbori/dalic-ubio-nas-je-kontranapad-i-to-moramo-rijesiti

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.