Hrvatska poduzetnica Jadranka Vrhovec predstavlja novi Beta 1,3/1,6 D - Glukan za jačanje imuniteta

Hrvatska poduzetnica Jadranka Vrhovec predstavlja novi  Beta 1,3/1,6 D - Glukan za jačanje imuniteta

Jadranka Vrhovec, jedna od najistaknutijih hrvatskih poduzetnica i hrvatskih proizvođača dodataka prehrani, ovih je dana predstavila svoj četnaesti po redu proizvod i dodatak prehrani domaće proizvodnje - Beta 1,3/1,6 D- Glukan brenda Jadrankina formula! Radi se o proizvodu kojeg je Križevčanka Jadranka Vrhovec plasirala u pravi trenutak, kada je jačanje imuniteta postalo apsolutni prioritet svakoga od nas. „Beta glukan u našem organizmu stimulira imunosne stanice koje sudjeluju u obrani organizma i tako jača naš organizam. On potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita koji su prva crta obrane našeg organizma. Inače, beta-glukani su ugljikohidratne molekule koje su prirodno prisutne u staničnoj stijenci kvasca, ali i gljiva i žitarica poput zobi i ječma,“ pojašnjava Jadranka Vrhovec, pa nastavlja:

„Dodatak prehrani koji sadrži beta glukan poput našeg, svakodnevno mogu koristiti osobe oslabljenog imuniteta ili kao prevenciju respiratornih, bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija kod djece i odraslih. Tako ga trenutačno pije moja cijela obitelj, kako bismo u ovo doba godine posebno aktivirali imunitet i održali naše zdravlje“, kaže Jadranka koja je nedavno zbog iznimne kvalitete njenih proizvoda i velikog poduzetničkog uspjeha dobila i vrijednu nagradu „Stvaratelji za stoljeća“.  

„Brojna zdravstvena istraživanja pokazala su učinkovitost visokih doza Beta 1,3/1,6 D - glukana kao dodatne prirodne pomoći u prevenciji i liječenju malignih oboljenja, a dokazano je i da suplementacija beta glukanom dodatno smanjuje štetne pojave zračenja i kemoterapija. Također, beta glukan je ključan  kod tretiranja alergija i atopijskih stanja kože te u procesu bržeg zacjeljivanja rana. A posebno je važno napomenuti i da redovita konzumacija beta glukana doprinosi održavanju normalne koncentracije kolesterola u krvi”, tumači Jadranka Vrhovec, koja je javnosti tijekom posljednjih godina postala poznata zbog munjevitog uspjeha njenih dodataka prehrani hrvatske proizvodnje.  

U svega tri godine, ova je rođena Križevčanka sa svojim prirodnim suplementima koji nastaju u njenom laboratoriju u Križevcima stala rame uz rame jakim svjetskim brendovima dodataka prehrani.Upravo je to i slučaj s njenim najnovijim imuno-busterom  1,3/1,6 D- Glukanom brenda Jadrankina formula, koji će zbog svoje vrhunske kvalitete i pristupačne cijene zasigurno oteti dio domaćih kupaca koji su do sada kupovali srodni proizvod poznatog američkog proizvođača Beta D glukana.

„Naše kapsule sadrže 430 mg Beta 1,3/1,6 D- Glukana po kapsuli, pri tom uvijek naglašavamo da ovdje kao i za sve naše proizvode koristimo isključivo vegetabilne kapsule. Naši su svi proizvodi, pa tako i ovaj, utemeljni na recepturama našeg stručnog farmaceutskog tima, ne sadrže GMO, alkohol i nisu testirani na životinjama. Bočica našeg novog Beta 1,3/1,6 D- Glukana sadrži 60 kapsula što je dostatno za korištenje svakodnevno tijekom puna 2 mjeseca, jer se preporuča uzimanje jedne kapsule dnevno, a cijena 1 bočice iznosi  328,00 kuna, što je zaista dobra cijena u odnosu na konkuretne proizvode na tržištu čija cijena često premašuje 500 kuna“, naglašava Jadranka Vrhovec, ističući  da je Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) prije više od 10 godina beta glukanu dala oznaku GRAS (Generally Recognized As Safe), što znači da je ovaj imuno buster potpuno siguran za ljudsku upotrebu.

Ovaj vrhunski prirodni proizvod hrvatske kvalitete potražite odmah u biljnim ljekarnama širom Hrvatske, ili  naručite s dostavom za cijelu Evropu i šire putem službene web trgovine na: www.jadrankinaotopina.com

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.