Adria Business Network održat će se u online izdanju

Adria Business Network održat će se u online izdanju

U prvom dijelu poduzetnici Ognjen Bagatin, suvlasnik Poliklinike Bagatin i vlasnik medijske platforme Poduzetnik te Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda  nastojat će pomoći svima koji se u ovom trenutku nalaze u poslovnim problemima  ali i onima kojima su potrebni savjeti iz sfere businessa.

Ognjen Bagatin kao suvlasnik poliklinike za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju potaknuo je u Hrvatskoj  razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicini. Više godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu teži unijeti timski duh i zajedništvo.

Dario Marenić ima 39 godina poduzetničkog iskustva i vlasnik je tvrtke Elda specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja izvozi svoje proizvode u više od 80 zemalja svijeta. Dobitnik je brojnih svjetskih nagrada poput američke nagrade Vapor Digesta. Dobio je  i nagradu za najboljeg projekt menadžera u Hrvatskoj 2015. koju je dodijelila Croma  te AAA certifikat bonitetne izvrsnosti.

U drugom dijelu događaja svi prisutni na online događaju imat će priliku postavljati pitanja.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto može se osigurati  prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/retrospektiva-2020-iskusni-poduzetnici-odgovaraju-na-vasa-pitanja-8644  

Ovaj događaj organizirale su  poduzetnice Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristina Krstinić, vlasnica MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu)

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.