Ivica „Terror“ Trušček i Marin Vlahović prvi brend ambasadori Magnezijevog klorida iz linije proizvoda Jadrankine otopine (na bazi joda)

JDRANKINA OTOPINA - BREND PROMOTORI

Jadranka Vrhovec, kreatorica jedinstvenog hrvatskog proizvoda na bazi joda – Jadrankine otopine, za podizanje imuniteta, predstavila je svoje prve brend ambasadore na eventu koji je održan u Križevcima, gradu u kojem nastaje Jadrankina otopina.Naime, kako je nedavno na tržište plasirala Magnezijev klorid u spreju, koji je osobito koristan pri sportskim naporima i povredama, Jadranka Vrhovec, za svoj je novi proizvod iz obitelji Jadrankine otopine odabrala dvojicu sportaša – to su Ivica „Terror“ Trušček, poznati hrvatski MMA borac iz Križevaca i Marin Vlahović, višestruki prvak u powerliftingu, a koji se bavi i street workoutom, te je javnosti je poznat i kao obarač Guinessovih rekorda u sportskim izazovima.

„Moram vam iskreno reći da već neko vrijeme pijem Jadrankinu otopinu, a da tijekom posljednjih 30 mečeva, bilježim samo pobjede. To bi mogla biti i slučajnost, ali zasigurno nije, jer jod je esencijalni mineral koji je potreban svakom čovjeku, a meni pomaže u bildanju imuniteta i jačanju organizma. U pripremi za nadolazeći veliki WFC event 17. veljače u Sloveniji, u sklopu svojih napornih treninga, koristit ću Magnezijev klorid u spreju i od ovog proizvoda očekujem također veliku podršku u mojoj daljnjoj karijeri“, kazao je Trušček, koji će se u Sloveniji boriti za pojas i titulu koju je držao prije osam  godina.„Magnezij je mineral od krucijalne važnosti za fizičku ali i psihološku pripremu svakog sportaša. Najkorisniji je u sportskim aktivnostima koje su stresne za zglobove, tetive i kosti. U sklopu svim svojih priprema i treninga, koristit ću upravo ovaj Magnezijev klorid i drago mi je da ću vas moći izvještavati o ovom novom proizvodu u kontekstu valstitog napretka“, naglasio je Marin Vlahović, izrazivši zadovoljstvo ovom novom suradnjom s Jadrankom Vrhovec.

Na eventu u Križevcima, okupio se velik broj prijatelja Jadranke Vrhovec, a među njima i saborski zastupnik Ivan Pernar kojem je Jadranka Vrhovec poklonila svoj novi proizvod – Prah ekološkog šipka, koji je vrhunski izvor C vitamina.

Uspješna poduzetnica iz Križevaca, na eventu je proslavila i svoj rođendan, a okupljene je oduševio nastup našeg renomiranog jazz glazbenika Mire Kadoića i njegovog kvarteta.Jadranka Vrhovec, okupljenima je najavila i skorašnju objavu rezultata prvog znanstevno-stručnog istraživanja o dobrobitima joda iz Jadrankine otopine u prevenciji bolesti štitnjače, a koje je upravo sprovedeno. Prema riječima Jadranke Vrhovec, istraživanje će biti predstavljeno širom regije tijekom ožujka, na prigodnim press-konferencijama koje će se uz Zagreb, održati u Sarajevu, Banjoj Luci i Beogradu. Sve informacije o novim proizvodima, kao i Jadrankinoj otopini možete pronaći na službenoj fb stranici: https://www.facebook.com/Jadrankinaotopina/

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.